fbpx
yell.rs

Estetik Slim Studio

Estetik Slim Studio je nastao kao rezultat dugogodišnjeg rada, edukacije i stalnog usavršavanja na polju kozmetologije i fizikalne medicine. Vlasnica, fizioterapeut Jelena Vekecki i njen tim nastoje da ovaj salon lepote pruži više od klasičnog, kao i da bude jedinstven.

Estetik Slim Studio je mesto koje vam nudi radost, lepotu i opuštanje. Koristimo najkvalitetnije kozmetičke preparate i najsavremeniju aparaturu, kada su u pitanju nega tela i nega lica, kojima postižemo brze i zavidne rezultate. Naš studio vam nudi sledeće:
• Radiotalasni lifting, kojim za kratak vremenski period možete da povratite tonus, čvrstinu, elastičnost kože lica, vrata i dekoltea i da vidno ublažite bore. Radiotalasi, takođe, radeći na određenoj frekvenciji, utuču i na masne ćelije, topeći ih, i na taj način dovode do gubitka obima i smanjenja celulita na problematičnim delovima tela.
• Endermologija je neinvazivna metoda prilagođena svakoj životnoj dobi u kojoj se javljaju promene kože poput celulita ili znakova starenja. LPG aparat, koji radi po principima endermologije, tretira kožu vakumom i sa dva motorizovana valjka poboljšava cirkulaciju i povećava protok krvi čime je bolja ishrana i oksigenacija tkiva, ubrzava se proces razgradnje masnog tkiva, celulit biva redukovan putem limfnog sistema, a koža postaje elastična i čvrsta.
• Ultrazvučna kavitacija je trenutno najbolja alternativa liposukciji. Kavitacija, odnosno ultrazvučna liposukcija, je bezbolna i neinvazivna metoda bazirana na ultrazvuku, koja omogućava brzo, sigurno i efikasno uklanjanje lokalnih masnih naslaga na stomaku, stražnjici, bedrima, bokovima, kolenima, nadlakticama, a namenjena je i ženama i muškaracima.
• Elektrostimulacija jača opuštenu muskulaturu.
Pored toga u našem studiju možete dobiti i druge tretmane: gipsane bermude, mikrodermoabrazija, klasični tretmani lica, biološki tretmani lica, anti-age tretmani lica, tretmani algama,  masaže – masaža tela, masaža lica…

Svi tretmani lepote koje nudimo u salonu su vrlo prijatni, efikasni i utiču ne samo na lepši fizički izgled, nego i na osećaj zadovoljstva i opuštenosti! S toga vas pozivamo da se uverite u visoku profesionalnost, posvećenost i srdačnost našeg tima, kao i da uživate u prijatnom i opuštajućem ambijentu Estetik Slim Studija.

Bulevar Zorana Đinđića 117/3, Beograd