fbpx

Tina lux

Tina Lux je prelepo opremljen salon lepote koji vam nudi profesionalne usluge u sferi kozmetike koristeći se nemačkim aparatima i kozmetičkim preparatima velikog broja vrhunskih svetskih proizvođača. Posle naših tretmana izgledaćete lepše i mlađe. Mezoterapija se izdvaja kao najbolji tretman lica i tela.

Mezoterapija, tretmani lica i tela

Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen, dermostimulišući faktor) povećava sa 10% na fantastičnih 90% na dubini prodiranja od 1mm i 65% na dubini od 6mm što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tela, kako kod starijih, tako i kod mlađih osoba.

Tretmani

Meso multi /9080 je savršena kombinacija tehnika za uklanjanje i usporavanje procesa starenja:

  • Mezoporacija – unos aktivnih materija u dublje slojeve;
  • Meso Sono – unos materija putem sonoforeze.

Body studio /8085 – Ova linija sistema je razvijena da se zadovolje pitanja vezana za celulit, opuštenu kožu i redukovanje masnih naslaga. Četiri funkcije omogućavaju da se dobiju dobri rezultati na telu, na različitim vrstama nesavršenosti identifikovane u različitim dubinama kože:

–  Ultrazvuk;

–  Vakuum;

–  Laser;

–  Elektroterapija.

Face master DS/7076  je multifunkcionalan uređaj koji kombinuje 5 metoda za tretmane nege, čišćenje i lečenje lica. Podeljen je na segmente:

  • Eksfolijacija;
  • Stimulacija;
  • Dezinfekcija;
  • Podmlađivanje;
  • Ozoniranje.

Nudimo Vam i lasersku epilaciju lica i tela medicinskim Diodnim aparatom švetske kompanije Victus medical group, a kao distributeri svetski poznate kompanije Jeunesse nudimo vam i kozmetiku za kućnu negu svetski poznatog kozmetičkog brenda Luminesce i Nemačke kozetike Biodroga. Tina Lux Belvil je specijalizovan salon u pružanju usluga profesionalnog šminkanja za sve prilike kada želite da zasijate u punom sjaju. Salon lepte za sva svoja šminkanja koristi dekorativnu kozmetiku najpoznatijih svetskih brendova kao što je MAC.

Drage dame, ukoliko želite da izgledate lepše i mlađe, posetite salon lepote „Tina Lux“ u Belvilu, lokal 5 u zgradi Neven. Za samo 45min uverićete se u čaroliju, jer tretman sa mezotretmanom čini čuda. Koža postaje zategnutija a lice izgleda mnogo mlađe.

Pogledajte preporuke zadovoljnih klijenata, posetite nas i sami se uverite u kvalitet usluga koje obavljamo.

Jurija Gagarina 14a lokal 5, Beograd