fbpx
Besplatne konsultacije

Your Majesty Salon&Day Spa

Your Majesty Salon je posebno dizajniran da Vas neguje kako to i zaslužujete, po individualnim potrebama, jer smo svi različiti. Posle dugogodišnjeg iskustva, donetog sa nekoliko destinacija, predstavljamo Vam neke od uticajnih, profesionalnih i jedinstvenih Spa tehnika. Tretmani lica i tela, razne masaže i kozmetičke usluge, pružamo sve na jednom mestu.

Masaže, tretmani lica i tela

Svi tretmani su bazirani na idividualnim potrebama klijenta, bilo da se radi o zdravlju, lepoti, jačanju imuniteta, ishrani, detoksikaciji, gubitku kilograma, borbi protiv starenja, akni, celulita…

Nudimo Vam besplatne konsultacije kako biste mogli da odaberete tretman koji baš Vama odgovara. Opustite se uz masažu celog tela. Prepustite se rukama naših stručnjaka i uživajte u masaži stopala, ledja, relax masaži, parcijalnoj, a tu je i neizostavna anticelulit masaža kojom ćete se rešiti najgoreg ženskog neprijatelja – celulita.

Uz razne pilinge i tretmane lica vratićemo Vašoj koži sjaj.

Relax masaža učiniće da na trenutak zaboravite na vreme i sve probleme današnjice.

Nudimo usluge šminkanja i feniranja, za sve vrste proslava i Vama bitnih događaja.

U saradnji sa više kompanija, uspeli smo da napravimo savršeni spoj lepog i korisnog u svetu lepote i napravimo novi brend i kod nas. Posetite nas i uverite se u jedinstvenost naših usluga.

Mi brinemo o Vašim rukama, stopalima i telu.

Iskoristite akciju: Manikir i pedikir+relaks masaza 3000din, kao i lasersko uklanjanje dlaka -20% na dve ili više regija.

Izvorska 66, Beograd

  • 7 godina ranije

  Najbolje masaže, najbolje trepavice i šminka, najbolji nokti koje sam ikada imala 🙂 sve najbolje

  Jovana Matić

  • 7 godina ranije

  Obrvice morske pojavice su postojane i nakon dve godine. Preživele su dosta sunca, morske vode, maske od gline, po koji put i solarijum. Promenile su mi izgled lica u potpunosti. Putovala sam iz Ns za Bg da bih dobila svoje nove obrve a sad cu putovati iz Banja Luke do salona samo da ih osvežim. Jer od svih „radova“ koje sam videla po Srbiji I BiH, samo u salonu Your Majesty one izgledaju potpuno prirodno. Tople preporuke!

  Marina Mijatović