fbpx

Zlatar Ivana

Zlatar Ivana nudi Vam široku paletu proizvoda od srebra i zlata. Naša želja je da Vašu svakodnevicu ukrasimo nakitom vrhunskog kvaliteta i veoma precizne izrade.  Zahvaljujući provereno dobrom kvalitetu nakita, sigurni smo da ćete u našem bogatom asortimanu naći idealan poklon za Vama dragu osobu.

Zlatarska radnja, izrada nakita od zlata i srebra, rasprodaja Outlet burmi- Zlatar Ivana.

Zlatarska radnja Ivana je u mogućnosti da ponudi izradu nakita vrhunskog kvaliteta i veoma precizne izrade. Oduvek ste želeli da nosite nakit koji će pokazati Vašu ličnost i jedinstvenost. Vi možete da zamislite, a na nama je da napravimo.

Unikatan nakit

Ako želite da neku Vama dragu osobu iznenadite originalnim i unikatnim komadom nakita.
Zlatar Ivana za Vas izrađuje klasičan i moderan nakit vrhunskog stila:
  • prstenje
  • privesci
  • narukvice i lančići (puna izrada)

Osim gotovih modela iz naše kolekcije, uvek u dogovoru sa našim zlatarom možete izabrati model kakav ste oduvek želeli i zamišljali. Nudimo Vam mogućnost kombinovanja različitih boja zlata, tekstura, kao i mogućnost graviranja i umetanja dragog kamenja.

Postoji mogućnost izrade nakita po modelu ili slici koju nam donesete, uz najviši vid preciznosti pri radu.

Ako preferirate bisere, možete imati i unikatnu ogrlicu po Vašoj zamisli. Nizanje bisera je jedna od usluga koje možete dobiti u okiru ponude naše zlatare.

Izrada Zlatnika ili Dukata

Jedna od stvari koja nije izgubila svoju lepotu i vrednost je dukat ili zlatnik. Od davnina su bili odlika vojvodstva i pobede. Danas zlatnici imaju odlike tradicije i poštovanja. Ovo je idealan poklon, koji se poklanja sa ponosom novorođenčetu ili povodom krštenja deteta.
Dukat može biti i odličije zahvalnosti i uspeha i poklanja se poslovnim saradnicima, kolegama i svim dragim osobama.
Izrada dukatata je od 22 karatnog zlata sa gravurom ili slikom.
Posebno izdajamo dukat :
Beli anđeo
od 22 karata, od 3, 5 i 8 grama
od 14 karata , 1 i 2 grama Cene se kreću od 5.000,00 i 10.000,00 dinara pa naviše
Cene su promenljive u zavisnosti od dizajna, pozovite za više informacija i dogovor.

Vereničko prstenje i burme, rasprodaja Outlet burmi

Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo izradi vereničkog prstenja i burmi, kao simbola ljubavi i privrženosti. Zahvaljujući atraktivnoj ponudi, naša zlatara je omiljeno mesto svim budućim mladencima koji se pripremaju za veliki dan. Želite da imate jedinstven i drugačiji simbol vaše ljubavi. Izrada burmi kao neobična kombinacija i dizajn koji će biti namenjen samo vama.
Usluge koje Vam nudi zlatar Ivana:
  • otkup zlata i srebra;
  • zamena zlata i srebra;
  • popravka nakita;
  • izrada nakita po porudžbini;
  • izrada zlatnika 22 karata;
  • bušenje ušiju.
Pored izrade i prodaje nakita, zlatar Ivana nudi Vam mogućnost otkupa i zamene zlata i srebra, po najpovoljnijim cenama u gradu. Cena otkupa nakita izrađenog od plemenitog metala ažurira se na dnevnom nivou, a naše ljubazno i profesionalno osoblje u svakom trenutku Vam stoji na usluzi, za sva Vaša pitanja i nedoumice. Takođe, kod nas možete da popravite sve vrste nakita bio on polomljen ili oštećen.

Petra Zrinjskog 1, Beograd