fbpx
Čivljak Božo – prstenje

Čivljak Božo

U našoj radnji za vas imamo veliki izbor nakita od belog, žutog i mešanog zlata. Zlatne ogrlice, zlatne minđuše, zlatne narukvice, zlatni privesci, prstenje od zlata su samo deo nakita u našem asortimanu. U zlatari Čivljak ćete sigurno pronaći nešto za sebe ili bližnje koje želite da obradujete posebnim, bezvremenim komadima nakita.

Izrada i popravka nakita – Čivljak Božo.

Dugogodišnja tradicija i savršeno poznavanje zanata izrade nakita su naše najbolje preporuke. Kvalitetna izrada nakita, klasični ili moderni dizajn, ručna izrada nakita po vašoj želji – sve to možete dobiti u zlatari Čivljak.

Veliki izbor gotovog nakita kao i modeli po vašoj sopstvenoj zamisli i uzorku u zlatarskoj radnji sa tradicijom starijom od 60 godina. U ponudi imamo sve vrste dragog i poludragog kamenja u kombinaciji sa žutim, belim i crvenim zlatom. Naša posebna ponuda jeste kolekcija nakita, modernog dizajna, napravljena od kaučuka.

Ne morate da se odreknete vašeg omiljenog komada nakita ako se oštetio ili više nema onaj nekadašnji sjaj. Pored izrade nakita, popravka nakita je još jedna naša specijalnost. Stari nakit će zablistati kao nov u rukama naših veštih zlatara. Takođe nudimo uslugu ručnog i mašinskog graviranja nakita od plemenitih metala kao što su burme, pločice i narukvice. Graviranjem specijalne poruke na predmetima, kao sto su pehari, tabakere, medalje, možete napraviti posebnu uspomenu  ili jedinstven poklon.

Za specijalne prilike kao što su veridbe i venčanja, moguće je dizajnirati sve što zamislite. Kod nas se sve vaše želje ostvaruju. Napravićemo za vas jedinstven i personalizovan vernički prsten, ili burmu koja će biti vaš sopstveni unikat.

U našoj radnji za Vas obavljamo izradu nakita:

  • Izrada prstenja po meri;
  • Izrada burmi po meri;
  • Izrada ogrlica po meri;
  • Izrada narukvica po meri;
  • Izrada minđuši;
  • Izrada privezaka.

Ogrlice i minđuše od bisera koje možete pronaći u našoj radnji su pravi izbor za poklon damama, jer su uvek u trendu i odaju utisak elegancije.

Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije. Naše radno vreme je dvokratno, možete posetiti našu radnju u periodima od 09:00 – 12:00 ili od 16:00 – 19:00 časova.

Gospodska 8, Beograd