fbpx
Viessmann d.o.o. Beograd

Viessmann d.o.o. Beograd

Viessmann d.o.o. Beograd je jedan od vodećih proizvođača grejnih, industrijskih i rashladnih sistema. Ovo porodično preduzeće osnovano je 1917. godine, ima oko 12.000 zaposlenih, a promet preduzeća iznosi oko 2,5 milijarde evra.

Viessmann je prisutan u celom svetu sa 23 fabrike u 12 zemalja, sa prodajnim predstavništvima i zastupništvima u 74 zemlje, kao i sa 120 prodajnih ispostava. 54% prometa se odvija u inostranstvu.

Grejni, industrijski i rashladni sistemi – Viessmann.

Viessmann kompletna ponuda nudi individalna rešenja sa efikasnim sistemima i kapacitetima od 1,5 do 120.000 kilovata za sve oblasti primene i energente. Tu spadaju zidni kondenzacioni kotlovi od 1,9 do 150 kW (može i u obliku kaskade) i stabilni kondenzacioni sistemi od 1,9 do 6.000 kW, zidni konvencionalni kotlovi, bojleri, čelični kotlovi na ulje, proizvođači pare i proizvođači vrele vode, kao i kogeneracioni moduli od 1,0 do 530 kWel, odnosno od 5,3 do 660 kWth. Ponuda regenerativnih energetskih sistema obuhvata termičke solarne instalacije sa panelnim kolektorima i vakuumskim kolektorima za zagrevanje potrošne vode i podršku grejanju, specijalne kotlove za grejanje i ložišne instalacije od 4 kW do 50 MW (kotlovi na cepanice, brikete ili pelet), toplotne pumpe od 1,7 do 2.000 kW za upotrebu toplote zemlje, podzemnih voda ili vazduha, kao i fotonaponske sisteme. Viessmann pokriva i oblast rashladne tehnike.

Kompletni program nudi individualna rešenja sa produktivnim sistemima za sve energetske nosioce, svejedno da li su u pitanju porodične kuće, velike zgrade, radnje, industrija, lokalni sistemi grejanja, modernizacija postrojenja ili novogradnja. Viessmann svojim partnerima nudi celokupnu paletu usluga koje im znatno olakšavaju svakodnevni rad: pomoć tehničke službe, obimnu ponudu softvera za daljinsko programiranje i nadgledanje grejnih postrojenja.

Viessmann Akademija

Viessmann Akademija nudi obiman program za školovanje i usavršavanje servisera, projektanata, arhitekata, kao i sopstvenih saradnika. Širom sveta godišnje oko 92.000 stručnjaka učestvuje na seminarima.

Viessmann je u Srbiji prisutan od 1971. godine preko zastupnika, a sopstveno predstavništvo osnovano je 2001. Firma Viessmann d.o.o. Beograd (nadležna za područje Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije) osnovano je u leto 2004. Do sada je razvijena široka mreža terenskih saradnika, prodaje i servisa. U Beogradu posedujemo bogato opremljeno skladište na kojem stalno držimo veći broj kotlova, pribora i rezervnih delova. Svu ostalu opremu dostavljamo u kratkom roku na adresu gradilišta.

Tabanovačka 3, Beograd

    • 6 years ranije

    Viessmann Vitoligno 100-S kotao za grejanje na drva je vrhunski kotao. Svakome ko trazi kotao na drva bi ga preporucio.

    Nenad Danilovic

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku