fbpx
oprema u hotelu president

UNIONCLEAN

Kompanija UNIONCLEAN je deo renomiranog multinacionalnog koncerna UNIONCLEAN EUROPE, svetskog lidera u proizvodnji i distribuciji profesionalne higijenske opreme. U Srbiji kompanija UNIONCLEAN posluje od 1990 godine i zahvaljujući izvanrednom timu stručnjaka – veštih profesionalaca, njihovoj kreativnosti i načinu rada u okviru kompanije UNIONCLEAN danas se razvija i proizvodi profesionalna higijenska oprema vrhunskog kvaliteta i performansi.

Profesionalna higijenska oprema, proizvodnja i distribucija – UNIONCLEAN.

Kada su u pitanju higijena i higijenska sredstva, naša preokupacija je da zadovoljimo postojeću potrebu za toaletnom opremom u javnim i zajedničkim toaletnim prostorima. Naš tim dizajnira, razvija, proizvodi i plasira proizvodnu liniju izuzetnih performansi. U pitanju su proizvodi visokog kvaliteta kako bi imali rešenje za svaki toaletni prostor. Proizvodi se izrađuju po ISO 9001 standardu i prateći sve kriterijume homologacije prolaze kroz najzahtevnije kontrole kvaliteta.

UNIONCLEAN je uz takvu poslovnu politiku i strategiju u poslednjih 15 godina zadobio poverenje mnogih javnih i poslovnih ustanova čiji su objekti opremljeni vrhunskom profesionalnom higijenskom opremom.

Profesionalna higijenska oprema

 • Fenomati (fenomati za sušenje ruku, hotelski fenovi za kosu);
 • Dozatori za tečni sapun (inoxni dozatori, ABS plastični dozatori, medicinski dozatori);
 • Dispenzer (dispenzeri za papirne ubruse, dispenzeri za papirne maramice, dispenzeri za toaletne rolne, dispenzeri za Jumbo rolne. Dispenzeri za dve toaletne rolne, dispenzeri za toaletne listiće. Dispenzeri presvlaka wc daske, dispenzeri pvc kesica za dame, dispenzeri za plastične čaše);
 • Kante i korpe (metalne kante bele, inoxne kante, ABS plastične kante, inoxne korpe za kišobrane);
 • Neutralizatori;
 • Potrošni materijal (papirni ubrusi za ruke, papirne rolne za ruke, maramice za lice, toaletne rolne, toaletni listići, papirne presvlake za wc dasku. PVC kese za dame, sprej dezodoransi za neutralizatore, deo mrežice za pisoare, tečni imalin za mašinu za obuću, tečni sapun);
 • Mašine za poliranje obuće;
 • Galanterija (piktogrami-oznake za vrata, vešalice i čiviluci, odbojnici za vrata, pepeljare);
 • Pomagala za invalide (zidni držači);
 • Oprema za održavanje higijene (sanitarije, zidne četke, kolica za održavanje higijene, mop držač, mop)

 

Cilj UNIONCLEAN-a je da ostane lider u proizvodnji profesionalne higijenske opreme na području Srednje i Istočne Evrope, Srednjega Istoka i Afrike, kao i aktivan učesnik u stvaranju nove ekonomije koja vodi privrednom prosperitetu zemlje.

Francuska 55, Beograd

  • 8 godina ranije

  Vrhunski profesionalci u svom poslu, za svaku preporuku.

  Aleksandar Štulic