fbpx
bidena

Bidena

Bidena se bavi distribucijom i uvozom hemijskih proizvoda za održavanje higijene u svim industrijama. Hemijska sredstva za čišćenje industrijskih postrojenja, profesionalnih kuhinja i domaćinstva. Kompletne ponuda hemijskih sredstava za profesionalno čišćenje.

Hemijska sredstva za profesionalno čišćenje – Bidena.

Najviši standard obezbeđujemo koristeći se inovativnim proizvodnim sistemima i vodeći računa o ekologiji. Generalni zastupnik smo nemačke fabrike Bufa koja je jedna od vodećih u proizvodnji hemijskih sredstava.

U našoj ponudi se nalazi širok asortiman proizvoda za svaku primenu. Na prvo mesto bismo svakako stavili proizvode koji vode računa o adekvatnoj hogijeni prostora gde je ona najpotrebnija. Kuhinje i svi objekti za preradu hrane su najosetljiviji i najzahtevniji prostori kada je u pitanju higijena. Pored osnovnih sredstava za čišćenje domaćinstva, naš asortiman je bogat proizvodima koji uklanjaju bakterije i  teška zaprljanja sa industrijskih podova, kamena, pločica, plastike i sl. Sredstva za čišćenje inox-a i drugih kiselootpornih površina, pranje posuđa, kao što su tanjiri, šolje, čaše, pribor za jelo, slobodno možete prepustiti delotvornim dejstvima naših proizvoda.

Hemijski proizvodi za negu tekstila su takođe u našoj ponudi. U našoj ponudi su proizvodi za uklanjanje fleka, mokro čišćenje tkanina i negu kožne galanterije. Takođe vam nudimo poizvode koji će na najbolji način održavati vašu odeću ili neku drugu vrstu tekstila čistom i negovanom. Uz sva ova sredstva za čišćenje i negu različitih površina, kod nas se možete opremiti i opremom za njihovo adekvatno doziranje i upotrebu.

Ono što se nalazi u našoj specijalnoj ponudi su sredstva za negu površina od čelika, metala i stakla, kao i univerzalna sredstva za uklanjenje mrlja za profesionalnu upotrebu.

U našem asortimanu uvek ćete naći :

  • PROFESIONALNA HEMIJSKA SREDSTVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE;
  • VRHUNSKE PROIZVODE PO NAJVIŠIM STANDARDIMA;
  • ŠIROK ASORTIMAN PROIZVODA ZA SVAKU PRIMENU.

Negujemo odgovornost prema okolini, tako da su sva sredstva za čišćenje koja prodajemo ekološka i sigurna po okolinu. Od naših stručnjaka dobićete savete o korišćenju sredstava i njihovom dejstvu.

Pogledajte preporuke koje su ostavili naši klijenti i pozovite nas za sva dodatna pitanja.

Bulevar Mihaila Pupina 10ž/12np, Beograd