fbpx
yell.rs

U & P

U&P je mlada porodična firma sa velikim iskustvom osnovana 2014 god. čija je glavna delatnost proizvodnja i prodaja samolepljivih i ambalažnih traka, kao i streč folije, brendiranih traka, krep traka, specijalnih i drugih samolepljivih traka, a bavi se i otkupom i prodajom drvenih paleta.
Vodimo se visokim standardima u proizvodnji i naš je sinonim profesionalnost, visok kvalitet i konkurentne cene na tržištu. U svakom trenutku gledamo da opravdamo poverenje dosadašnjih korisnika i ispunimo očekivanja novih klijenata u najkraćem vremenskom roku i sa vrhunskim kvalitetom pruženih usluga.

U & P prati zahteve tržišta i stalno proširuje svoj proizvodni asortiman. Pored proizvoda poput: selotejp trake, skoč trake, krep trake, ambalažne trake, molerske trake, trake za fasadu, specijalne trake, trake sa logoom, obostrano lepljive trake (duplofan, duplex trake), kao i ostale samolepljive trake, kod nas možete pronaći i artikle poput: streč folije, zaštitne trake, štampane trake ili bredirane trake, kancelarijske trake, koverte, kao i razne dispensere za trake i dispensere za streč i sl.
Takođe, u ponudi imamo i kancelarijski materijal i knjižarski program poput: folija, koverte, hemijske olovke, olovke, flomasteri, fascikle, registratori, klaseri, kancelarijski dispenser, kancelatrijske trake, kancelarijski selotejp, markeri i sl.
Svakodnevno stojimo na usluzi svim svojim klijentima i izlazimo u susret svim zahtevima koji nam uputite brzom realizacijom i kvalitetom robe koju od nas potražujete.
Cilj nam je permanentno unapređivanje poslovanja u domenu svih usluga koje pružamo, podizanje nivoa kvaliteta, profesionalnosti i kooperativnosti, sve u cilju maksimalne satisfakcije svih naših klijenata bilo postojećih ili novih.
Slobodno nam uputite zahtev i rado ćemo Vas uslužiti i kvalitetom i brzom uslugom.
Vaš U&P

Josipa Telarevića 17a, Beograd