fbpx

Superior Green

Superior Green je specijalizovano preduzeće za rad sa semenima ukrasnih trava vrhunskog kvaliteta. Najveći broj naših aktivnosti je u delu hortikulture koji se odnosi na formiranje i održavanje travnatih površina. Sarađujemo sa velikim brojem firmi koje se bave uređenjem dvorišta ali i proizvođačima travnatog busena. Kvalitet semena proveravamo na sopstvenom oglednom polju.

Trava, formiranje i održavanje travnatih površina, uređenje dvorišta – Superior Green.

Superior Green d.o.o. Kruševac je osnovan 2008. godine kao specijalizovana firma sa zadatkom da domaćem tržištu pruži proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta a na osnovu znanja i višegodišnjeg iskustva zaposlenih i naših stručnih saradnika, u oblastima kojima se bavimo u našem radu.

Zajedno sa našim saradnicima radimo kompletno uređenje:

  • Dvorišta;
  • Javnih površina;
  • Privrednih objekata;
  • Stambeno-hotelskih i sportskih kompleksa – od projekta do završnih radova.

U ponudi su posebne vrste smeša trava za sve vrste travnjaka za profesionalne klijente. Takođe, u ponudi imamo i gotove travne smeše u hobi programu – base line travne smeše i profi programu – premium line smeše.

Seme trava je iz uvoza od najpoznatijih svetskih kompanija. Ugrađujemo opremu za zalivanje Rain Bird, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija za automatske sisteme za zalivanje travnjaka, fudbalskih i golf terena. Svi naši kupci imaju besplatne savete za uređenje bašte i vrtova kao i za održavanje travnjaka.

Fontane

Oprema je od vodećih evropskih kompanija sa kojima imamo višegodišnju saradnju. Isporučujemo i svu potrebnu prateću opremu – pumpe, običnu i led rasvetu, elektro opremu, originalne softwere za muzičke fontane i ostalo.

U ponudi su:

  • Klasični fontanski sistemi sa velikim brojem različitih mlaznica;
  • Muzičke fontane;
  • Fontane unikatne izrade.

Mini golf

Nudimo kompletnu uslugu projektovanja i izgradnje Adventure Mini Golf terena modernog dizajna sa kompletnim partnernim i hortikulturnim uređenjem. Staze se rade na podlozi od betona i prekrivaju se gumenim podlogama ili veštačkom travom. Projektuju se tako da se maksimalno iskoristi prostor i prilagodi svakoj specifičnoj situaciji na terenu.

U saradnji sa našim inostranim partnerima pružamo kompletnu uslugu u projektovanju, izgradnji, održavanju i upravljanu golf terena, sa svim pratećim sadržajima: oprema i rezervni delovi, mašine za negu travnjaka i zemljišta, specijalna vozila, škola golfa, turizam i organizacija turnira.

Pogledajte preporuke zadovoljnih korisnika naših usluga.

Bivoljska 5 Ž, Kruševac