fbpx
yell.rs

Termoelka

Termoelka s.z.t.r. je osnovana 1997. godine. u Lazarevcu. Nalazimo se pored glavne saobraćajnice, uvek lako dostupni, na placu od 1000 m2 i poslovnom prostoru od 500 m2 u okviru koga je izložbeni salon, prodajni i magacinski prostor.

Bavimo se maloprodajom i veleprodajom vodovodnog i kanalizacionog materijala, opreme i uređaja za centralno grejanje, elektro materijala, laminatnih podova, opreme za kupatila: kade, bojleri, kabine, sanitarije, kupatilski nameštaj, sanitarne armature, sve vrste slavina.

U zaista širokom asortimanu zastupljena je roba poznatih i priznatih domaćih i stranih brendova, sa posebnim akcentom na kvalitet proizvoda. U ponudi su: Geberit, Sanit, Remer, Minotti, Rosan, Termorad Group, Mispa, Bugi enterijeri, Zomar, Poliagram, Peštan, Akvaterm, Europlast, Keramika Mladenovac, Keramika Leskovac, Keramika Strumica, Vidima, Fayans, Cersanit, kao i mnogi drugi.

Pored trgovine, bavimo se i ugradnjom materijala i opreme za centralno grejanje, a možemo dati preporuke za kvalitetnu ugradnju vodovodnog, kanalizacionog i ostalog materijala. Materijal za centralno grejanje isporučujemo po želji, na adresu kupca, a ostalu kupljenu robu rado prevezemo ukoliko smo u mogućnosti bez nadoknade na adresu kupca.

Milovana Lazarevića 65, Beograd