fbpx
yell.rs

TehnoMarko

TehnoMarko je firma specijalizovana za proizvodnju i ugradnju sigurnosnih sistema. Sigurnosni sistemi koje nudimo sastoje se od rolo mreža, rolo vrata, rolo rešetke, ograde, krilne i klizne kapije, garažna vrata, industrijska vrata, automatska vrata. Takođe, u ponudi su i motori za krilne kapije, motori za klizne kapije, rampe za prolaze i rampe za parkinge, parking stubovi, motori za segmentna vrata, alarmni sistemi (i instalacija alarma), video nadzor, sistemi kontrole ulaska-izlaska i radnog vremena, sefovi.

TehnoMarko je firma osnovana 1991. godine, koja se vremenom širila i postala vrlo ugledna na srpskom tržištu, kako po proizvodima tako i po dobroj reputaciji kod kupaca. Od 2001. godine firma je uvela najnovije tehnologije u svoj proizvodni program.

TehnoMarko na tržištu egzistira dugi niz godina i jedna je od poznatih domaćih firmi za proizvodnju, ugradnju i automatizaciju kućnih, stambenih i industrijskih rolo sistema, kapija, alarma, video nadzora kao i za kontrolu prolaska i radnog vremena.

Sa kompletno opremljenom radionicom za proizvodnju i ugradnju, naša firma može da izađe u susret svim zahtevima kupaca, kako u pogledu vremena izrade, tako i u pogledu kvaliteta, ali i specijalnih želja kupaca, jer u našem kolektivu rade majstori i montažeri sa dugogodišnjim iskustvom. Svakako najbolja reklama su mnogobrojni vlasnici lokala, garaža, proizvodnih i stambenih objekata širom Srbije, gde ugrađujemo naše proizvode već dugi niz godina.

Entuzijazam vlasnika firme koji je i danas lično uključen u sve segmente proizvodnje i ugradnje, kao i stalne investicije u nove tehnologije i moderne sisteme omogućavaju firmi da konstantno poboljšava kvalitet svojih proizvoda, a da u isto vreme zadrži svoj lični karakter i pažnju prema detaljima. Zadovoljstvo kupaca i naročito baziranost na njihove posebne zahteve pokretač su naše firme i naš glavni cilj.

Svi naši proizvodi zadovoljavaju evropske standarde po pitanju kvaliteta i bezbednosti i poseduju CE sertifikat.

Jugoslovenske armije 55, Bačka Palanka