fbpx
yell.rs

Škola tenisa Relja

Škola tenisa Relja – škola tenisa za decu

Ukoliko je vaše dete zavolelo tenis paralelno sa uspesima naših najboljih tenisera i teniserki u poslednjih par godina, verovatno je i samo poželelo da uzme reket u ruke i počne da uči tenis. Škola tenisa Relja okuplja sve zainteresovane za obuku i učenje osnova tenisa.
Škola tenisa i prvi koraci u tenisu su veoma značajni za dete, jer to može uticati na dalju želju i motiv za treniranjem tenisa. Iako je tenis individualan sport, tenis je i igra koja u samom početku treba da predstavlja jedan vid zabave i igre kroz koju se razvija i uči, a to je ono na čemu Škola tenisa Relja radi sa polaznicima škole tenisa.
Škola tenisa za decu je idealan početak za učenje tenisa. Uključivanje u tenisku školu, Škola tenisa Relja, predstavlja okruženje koje je najmlađima najprijatnije, a to je među drugarima – škola tenisa za decu. To je i jedan od razloga zašto će dete želeti da uči tenis i dolazi redovno na treninge u školu tenisa, odnosno vreme rezervisano za zabavu na terenu sa svojim novim društvom iz škole tenisa, van vrtića, škole i ulice.
Dobro organizovan i unapred isplaniran čas u grupi škole tenisa, predstavlja pravo zadovoljstvo za decu. Škola tenisa za decu je način da se kvalitetno i zabavno iskoriti sat vremena. Deca će na treninzima Škole tenisa Relja naučiti da pravilno drže reket, udaraju lopticu, serviraju, a sve to kroz zabavne igre, takmičenja, razne poligone i šarenilo na terenu, kako bi imali osećaj igraonice.
Pozivamo vas da dovedete decu u Sportski centar Gale Muškatirović gde će ih u veštine belog sporta uvesti učitelj tenisa Relja i njegova škola tenisa.

Tadeuša Košćuška 63, Beograd