fbpx
Inlingua Galindo-škola stranih jezika 1

Inlingua Galindo međunarodni jezički centar

Inlingua Galindo je vodeći svetski institut za jezičku obuku sa preko 350 jezičkih centara, tj. škola stranih jezika širom sveta. Sa svojim pedagoškim centrom smeštenim u Bernu, u Švajcarskoj, Inlingua pruža jezičku obuku najvišeg kvaliteta.

Škola stranih jezika

Inlingua Galindo postoji još od 1968. godine i prisutna je u preko 40 zemalja. U našoj centrali u Bernu tim eksperata kontinuirano radi na osavremenjivanju i unapređivanju nastavnih materijala i same inlingua metode.

Škola stranih jezika, odnosno Centar inlingua Galindo u Beogradu radi od 1990. godine i fokusiran je na stalno usavršavanje i osavremenjivanje najefikasnijeg metoda nastave stranih jezika za sve uzraste, što je mnogo više od pukog organizovanja nastave i držanja časova. Cilj nam je da pomognemo pojedincima, kompanijama, institucijama i organizacijama u oblasti podučavanje stranih jezika, pružanjem najbolje usluge, sa maksimalnom pažnjom usmerenom na kvalitet, uštedu vremena i ekonomičnost. Kako ste naučili svoj maternji jezik?

Inligua metod jezičke obuke

Da li Vas je majka, kada ste bili mali, svakodnevno uzimala u krilo i objašnjavala da postoji jednina i množina, sadašnje i prošlo vreme ili nepravilno poređenje prideva…?
Odgovor je – NE. Naš mozak je sve to sam razumeo!
Tako i Vi možete, da već od prvog časa uronite u svet jezika koji učite, postepeno, najpre usvajajući jednostavnije strukture, a zatim sve složenije i složenije sa istom lakoćom!
Škola stranih jezika Inlingua Galinda nudi konačno pravi nastavni metod! Efikasniji metod ne postoji!
Pouzdajte se u proverenu i izuzetno uspešnu Inlingua metodu jezičke obuke, jer ćete strani jezik naučiti brzo i uspešno, a učenje će Vam biti jednostavno i zabavno kroz razgovor i aktivno učešće u svakodnevnim jezičkim situacijama! Sveobuhvatna vežba i individualni pristup svakom pojedincu.
Inlingua metod je prvi i osnovni garant vrhunskog kvaliteta u nastavi stranih jezika u Inlingua Galindo centrima, kako u našoj zemlji, tako i u čitavom svetu.

Škola stranih jezika

Kursevi koje smo u mogućnosti da Vam ponudimo jesu:

  • Kurs engleskog jezika za predškolce i mlađe osnovce;
  • Kurs engleskog jezika za osnovce i srednjoškolce;
  • Kurs nemačkog jezika za osnovce i srednjoškolce;
  • Kurs za Cambridge ispite – priprema za ESOL (FCE, CAE, CPE), IELTS, TOEFL;
  • Kursevi za odrasle kursevi nemačkog jezika, engleskog jezika, italijanskog jezika, francuskog jezika, španskog jezika, ruskog jezika, srpksog jezika za strance;
  • Kursevi za firme – on line kursevi stranih jezika.

Pročitajte preporuke naših zadovoljnih i mnogobrojnih učenika.

Milentija Popovića 9, Beograd