fbpx
Asel sirovina

Mil com

Uvoz, distribucija  i prodaja sirovina za proizvodnju – glet masa, poludisperzije, lepila za papirnu i kartonsku ambalažu, lepak za tapete, paste za ruke, praškasti deterdženti…

Sirovine za proizvodnju glet mase, poludisperzije, lepila za papirnu i kartonsku ambalažu 

Naša stručnost je prodaja različitih vrsta sirovina koje se koriste za proizvodnju građevinskog materijala i opreme, koji imaju primenu u završnim radovima u građevinarstvu. Kod nas možete naći samo proizvode koji su se, po mišljenju mnogih, pokazali kao odlična sredstva kada je ova kategorija u pitanju.

Sirovine za proizvodnju

  • ASEL TD60/1
  • ASEL TD60/2B
  • ASEL TD6
  • ASEL TY-55

Proizvođač sirovine ASEL-a je Aciselsan kompanija iz Turske čiji je generalni distributer za Srbiju Mil – com, Aranđelovac.  Svi proizvodi pod nazivom ASEL se proizvode od tehničke CMC celuloze (carboxymethyl cellulose) sa 60-62% aktivne materije,  do potpuno prečišćene sa 99,9% aktivne materije.

Sirovina za proizvodnju  lepila ASEL TD60/1

Asel sirovine se koristi za proizvodnju poludisperzija, lepila za papirnu i kartonsku ambalažu, lepka za tapete. Pored ovih proizvoda koristi se i za proizvodnju paste za ruke.

Sirovina za proizvodnju ASEL TD60/2B

Ova sirovina je pogodna za proizvodnju svih vrsta glet masa koje se koriste za ručno i mašinsko nanošenje mase na različite površine.

Sirovina za proizvodnju deterdženta ASEL TD6

Sirovina za proizvodnju praškastih deterdženata za mašinsko pranje rublja.

Sirovina za proizvodnju lepka ASEL TY-55,

Najbolja sirovina za proizvodnju lepka za tapete. U našoj ponudi možete naći veliki izbor najrazličitijeg lepka koji će poslužiti svrsi i više nego dobro.

Sastav sirovina ASEL

Proizvođač sirovine ASEL-a je Aciselsan kompanija iz Turske čiji je generalni distributer za Srbiju Mil – com, Aranđelovac. Svi proizvodi pod nazivom ASEL se proizvode od tehničke CMC celuloze (carboxymethyl cellulose) sa 60-62% aktivne materije, do potpuno prečišćene sa 99,9% aktivne materije.

Za sve informacije o proizvodima i nedoumice možete nas kontaktirati. Pogledajte preporuke zadovoljnih klijenata.

034 701 410

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku