fbpx
Thyssenkrupp elevatori – servis lifta 24h

TH Lift

Servis lifta sa projektovanjem i montažom za sve stambene i javne objekte. Pored proizvodnje bavi se i održavanjem liftnih sistema koji je dostupan 24h. Th lift nudi proizvodnju, isporuku, montažu, održavanje i modernizaciju liftova, eskalatora, kao i pokretnih traka, platformi, avio-mostova za ukrcavanje putnika…

Servis lifta sa projektovanjem i montažom, pokretne trake – TH Lift.

TH Lift nudi širok opseg kada su u pitanju putnički liftovi i teretni liftovi (i

Liftovi

Lift sistem firme TH Lift transportuje ljude u mnogim poznatim i modernim zgradama u Beogradu i Srbiji – od aerodroma do velikih tržnih centara, preko najvećih svetskih biznis centara i najpoznatijih i najluksuznijih hotela.

Svakodnevno milioni putnika koriste Th Lift opremu u njihovim zgradama, bolnicama, fabrikama i drugim mestima olakšavajući vertikalni i horizontalni transport. Naš proizvodni asortiman obuhvata i program za osobe sa invaliditetom (platforme za invalide). Nudimo visoko kvalitetne i bezbedne proizvode sa niskim nivoom buke i maksimalnim komforom.

  • Putnički i teretni liftovi;
  • Panoramski liftovi;
  • Liftovi namenjeni niskobudžetnom tržištu;
  • Liftovi za visokospratnice;
  • Unutrašnji eskalatori i spoljašnji eskalatori;
  • Pokretne trake i pokretne stepenice.

Ukoliko se odučite za ugradnju lifta, naš tim inženjera i stručnjaka za Vas radi projektovanje i planiranje kompletnog izgleda. Uz našu stručnu konsultaciju prilagođavamo lift vašoj nameni i potrebi. Kompletna isporuka i montaža lifta u predviđenom i dogovorenom roku. Uz kompletnu ulugu iz oblasti liftova TH Lift radi i održavanje i modernizaciju istih.

TH lift obezbeđuju održavanje i servis liftova, kako naših, tako i proizvoda drugih proizvođača. Na raspolaganju je tehnička pomoć od strane specijalizovanog osoblja u bilo koje doba dana ili noći, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Ukoliko imate bilo kakav problem sa liftovima, možete potražiti naš savet ili stručnu pomoć.

Kompanija TH Lift ima veoma sistematizovan koncept u pogledu modernizacije. Kvalitet proizvoda u toku je sa najnovijim tehničkim dostignućima uz neizostavan proces konstantnih inovacija sa ciljem ispunjavanja zahteva klijenata. Naš revolucionarni TWIN ili Turbo Track proizvodi najbolji su primer dostignutog nivoa primenjenih inovacija.

TH Lift – Vaš partner za sisteme transportovanja u Srbiji!

Velemajstora Bore Kostića 13, Beograd