fbpx
elevator – projektovanje proizvodnja montaza i odrzavanje_liftova

Elevator

Liftovi, njihovo projektovanje i proizvodnja je osnovna delatnost kompanije Elevator. Pored projektovanja liftova mi se bavimo proizvodnjom i projektovanjem kranova, odnosno dizalica. Preduzeće raspolaže stručnim kadrovima u stalnom radnom odnosu i potrebnom opremom.

Održavanje liftova – Elevator.

Elevator firma radi projektovanje, proizvodnju, montažu i održavanje liftova, održavanje pokretnih stepenica i traka. Za sve uređaje kao što su liftovi, pokretne stepenice i ostali obezbeđen je tim koji radi montažu, servis i održavanje istih. Stručni kadar Elevator-a je spreman, da investitorima u svakom trenutku pomogne u izboru najoptimalnijeg rešenja, u skladu sa tehničkim normama i zakonskom regulativom, uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Pružamo kvalitetan nadzor, koji u potpunosti štiti interes investitora, garantuje poštovanje zakona i ugradnju u predviđenom roku. Diplomirani mašinski i elektro inženjeri su nosioci LICENCI INŽENJERSKE KOMORE SRBIJE za projektovanje i izvođenje transportnih sredstava. Visoko stručni kadrovi imaju višedecenijsko iskustvo u dizaličnom (MIN-Niš) i liftovskom program (EUROLIFT).

Firma Elevator održava veliki broj liftova. Održavamo liftove  koje smo isporučili i ugradili u stambenim i poslovnim objektima, ali i liftove drugih proizvođača. Liftovi se održavaju u skladu sa pravilnikom o bezbednosti liftova. Pored održavanja opreme za prevoz lica i tereta, takođe pružamo uslugu kompletnog održavanja stambenih zgrada.

Osim ugradnje novih, pružamo usluge na modernizaciji ili remontovanju liftova. Veliki broj uspešno i kvalitetno urađenih remonta, garancija su da će vaš lift u dužem vremenskom periodu biti pouzdan u funkcionisanju i bezbedan za upotrebu.

ELEVATOR d.o.o. Niš zastupa jednog od najpoznatijeg proizvođača hidraulične liftovske opreme, BUCHER HYDRAULCS (Beringer) iz Švajcarske. Poslovni partner je i ovlašćeni monter sa preduzećem SCHINDLER doo Beograd, KLEEMANN LIFTOVI – Srbija, SELE – Italija. Ima odlične poslovne kontakte i sa drugim evropskim proizvođačima liftova, liftovske opreme, platformi i eskalatora. Možete pogledati preporuke naših zadovoljnih klijenata i kontaktirati nas za sve neophodne informacije.

Preduzeće samostalno proizvodi:

 • čelične konstrukcije voznih okna;
 • komandne ormane za upravljanje liftovima, sa serijskom komunikacijom;
 • razne elektro i mašinske komponente iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta.

9. brigade 39a, Niš

  • 9 years ranije

  Ovo je jedna od retkih firmi koja u zemlji Srbiji radi kvalitetno, brzo i efikasno.
  U našoj zgradi su izvodili rekonstrukciju jednog veoma starog lifta. Taj posao su realno uradili sa dva čoveka za manje od mesec dana. Posao rade po svim pravilima službe za taj posao. Nismo mogli da verujemo da se to nama dešava. Sve potrebne aktivnosti kao i svu potrebnu dokumentaciju su uradili precizno i u dogovorenom roku. Svima koji imaju potrebe za ovim poslom toplo preporučujemo Elevator

  Slavica Milojković

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku