fbpx
Otkup istrošenih auto guma

Metal servis 011

Firma Metal servis 011 se bavi prodajom i otkupom sekundarnih sirovina na teritoriji Beograda i okoline. Radimo sa različitim vrstama sirovina, kao što su: gvožđe, aluminijum, mesing, bakar, prohrom, guma, plastika, papir. Ukoliko posedujete neke od pomenutih vrsta materijala, možete nas kontaktirati. U kratkom roku možemo da Vam odgovorimo i izvršimo otkup po veoma povoljnim uslovima.

Sekundarne sirovine, prodaja i otkup sekundarnih sirovina  – Metal servis 011.

Otkup i prodaja sekundarnih sirovina

Sekundarne sirovine zapravo predstaljaju izdvojene materijale iz otpada, koji mogu ponovodo da se prerađuju. Samim tim, ova vrsta otpada postaje ponovo korisna i upotrebljava se kao materijal u proizvodnji. Osnov naše delatnosti jeste otkup i prodaja sekundarnih sirovina, kao što su otkup metala, otkup gume i plastike, ili otkup papira. Otkup se vrši u našoj otkupnoj stanici koja se nalazi u krugu fabrike Grmeč, na adresi Autoput 20. Posedujemo vage za precizno merenje otpada, kao i vagu za kamionsko merenje istog. Ovu delatnost obavljamo sa fizičkim licima, kao i sa pravnim licima. Cena otkupa i prodaje sekundarnih sirovina zavisi od samog materijala, kao i kretanja cena na tržištu. U našoj firmi se otkup i prodaja sirovina mogu obaviti po veoma povoljnim cenama.

Osim otkupa koji se obavlja na stovarištu, prema dogovoru možemo da dođemo i na teren. Tako se bavimo i sledećim uslugama:

  • Raščišćavanje prostorija;
  • Demontaža otpada;
  • Iznošenje otpadnog materijala;
  • Prevoz otpada – u slučaju kada postoji veća količina sekundarnih sirovina koje treba da se otkupa, obavljamo i usluge prevoza.

Proizvodnja sekundarnih sirovina je veoma značajna i za prirodnu sredinu. Reciklažom i ponovnom upotrebom materijala može se smanjiti potrošnja primarnih sirovina iz prirode. Takođe, smanjuje se otpad, kao i zagađenje koje sa njim ide. Ukoliko koristite različite vrste metala, gumu, plastiku ili papir, dobro je da uzmete u obzir mogućnost reciklaže. Jedan od načina je upravo prodaja ovih vrsta materijala našoj firmi. Tako dobijate novac za prodate sekundarne sirovine, ali i pomažete zaštiti životne sredine, što je danas veoma bitan zadatak.

Auto put 20, Beograd

    • 7 godina ranije

    Odgovorni i pedantni ! Odlična saradnja ! Svaka čast !

    Ranko Nemac