fbpx
Jolo vrata – garazna vrata

Jolo vrata

Glavna delatnost porodične firme Jolo vrata je montaža i servisiranje segmentnih garažnih vrata, kao i rolo aluminijumskih vrata. Takođe, radimo rolo zaštite za lokale i poslovne objekte.

Montaža i servisiranje, segmentna garažna vrata – Jolo vrata.

U svojoj širokoj ponudi proizvoda imamo čelična i aluminijumska garažna vrata, kao i rolo vrata sa mehanizmom za podizanje i spuštanje. Pored prodaje bavimo se servisiranjem i održavanjem garažnih vrata, mehanizama rolo vrata kao i zaštitinih vrata na lokalima i kafićima.

Segmentna garažna vrata

Segmentna vrata su sa svojom praktičnošću i kvalitetom, izgledom i dizajnom najbolje rešenje za Vašu garažu. Segmentna vrata sa svojim sistemom podizanja ( pod plafon), ne zauzimaju prostor i izuzetno su praktična za gabaritna vozila.

Velika prednost segmentnih garažnih vrata je u tome što ona mogu da uštede dosta prostora u odnosu na tradicionalna vrata. Garažna vrata su specijalno dizajnirana da se otvaraju vertikalno i da se postave ispod plafona. To znači da možete da iskoristite sve prednosti Vašeg garažnog prostora. Segmentna garažna rata u poređenju sa standardnim vratima su mnogo stabilnija i traju duži vremenski period. Otporna su na oštru klimu i oluje.

Montaža vrata za garažu

Segmentna vrata se ugrađuju veoma jednostavno, a po svom dizajnu zadovoljiće kriterijume zahtevnih kupaca. Mogu se pronaći u širokom spektru boja i stilova. Ukoliko želite moderan izgled vaše kuće, ovim vratima postići ćete taj efekat.
Ova vrata su pouzdana i sigurna, i u poređenju sa standardnim garažnim vratima traju dosta duži vremenski period. Otporna su na koroziju, kiselinu, vibracije, ni jak vetar neće predstavljati problem. Poseduju nizak stepen termopropustljivosti i visok stepen zvučne izolacije, te izuzetnu lakoću korišćenja. Ona su biološki postojana i ekološki bezbedna. O kvalitetu i postojanosti segmentnih garažnih vrata najbolje govori podatak da proizvođači garantuju 50 000 otvaranja bez servisiranja.

Pozovite nas i uverite se u kvalitet naših usluga i dugogodišnje iskustvo naših majstora.

Branka Ćopića 35a, Beograd