fbpx
Sigurnosna vrata

Bomman BGD

Bomman BGD prodaje garažna čelična vrata , protivpožarna vrata i unutrašnja vrata. Generalni zastupnik je svetski poznatih brendova u oblasti građevinarstva. NOVOFERM Group je jedan od najvećih evropskih proizvođača kada su u pitanju čelična vrata. Kompletna usluga od projektovanje i tehničke dokumentacije do isporuke i montaže

Garažna čelična vrata, protivpožarna vrata, fasadne ploče – Bomman BGD

Bomman BGD je firma duge tradicije u poslovanju na našem tržistu. Zastupnici su poznatih svetskih brendova NOVOFERM Group, ETERNIT Nemačka, MASTER S.r.l i TLM – Šibenik. Oni su lideri na tržištu u proizvodnji garažnih i segmetnih vrata , fibrocementnih ploča,  aluminijumskih folija, traka i limova.

U našoj ponudi se nalaze različiti profili vrata, kao što su:

 • Protivpožarna puna i zastakljena vrata;
 • Horizontalno i vertikalno klizna protivpožarna vrata;
 • Protivpožarne pregrade;
 • Segmentna vrata;
 • Garažna vrata;
 • Industrijska vrata;
 • Rolo vrata i rešetke;
 • Brza rolo vrata;
 • PVC trakaste zavese;
 • Klatna vrata;
 • Utovarne rampe.

Takođe, u ponudi su i unutrašnja vrata, odnosno enterijerska vrata. Proizvodni pogoni se nalaze u zapadnoj Evropi i Aziji, a prodajna predstavništva na svim bitnim svetskim tržištima.

ETERNIT Nemačka – specijalizovan za proizvodnju Eternit fasade, fibrocementnih ploča za ventilisane fasade, fasadne ploče, kao i krovne obloge od vlaknastog cementa. Svi tipovi ploča, ploče za fasade i ploče za krov, zadovoljavaju najviše tehničke i estetske zahteve. U ponudi su i konstruktivne ploče od vlaknastog cementa za spoljašnju i upotrebu u enterijeru.

MASTER S.r.l. – italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju kada su pitanju sigurnosna vrata svih tipova.

TLM – Šibenik – specijalizovan za proizvodnju aluminijumskih folija, traka i limova sa tradicijom proizvodnje od 1937. godine.

Protivpožarna vrata

Prema zakonu o protivpožarnoj taštiti , moraju biti pre svega zaštita od plamena i prodiranja dima. Protivdimna vrata imaju funkciju da zaustave prodiranje dimnig gasova i dima izvan zaštićene prostorije. Protivpožarna vrata mogu boti: puna, delimično ostakljena, staklena i klizna protivpožarna vrata. Urađena su od kvalitetnog materijal koji je otporan na toplotu,  staklo je urađeno od više slojeva sa gumenim dihtungom.

Garažna vrata

Garažna vrata se prilagođavaju Vama i Vašim potrebama. U zavidsnosti od potrebe možete izabrati: panelna garažna vrata i sekciona garažna vrata sa manuelnim otvaranjem ili pomoću motora i daljinskog upravljača.

Vršimo i prodaju i montažu industrijskih vrata za magacine i druge industrijske sektore. Mogu biti rolo vrata, trakasta vrata i utovarna vrata sa dodatnom opremom.

Sigurnosna vrata i vrata za enterijer koja su namnjena za poslovne i privatne potrebe. U ponudi su vrata različitih dezena i boja, u zavisnosti od vaše potrebe i funkcije.

Fasadne ploče

Fasadni paneli su pogodni za sve vrste objekata različitih visina i vrsta. Njihov način fiksiranja omogućava različit dizajn i izgled površina za vrlo kratko vreme. Dostupne su u više boja sa mat ili sjaj lakom.

Krovne pokrivke

Krovne pokrivke kao inovativna zamena za klasičan crep. Sastoji se od krovnih ploča, koja su sačinjena od vlaknastog cementa malih formata, crepovi od pečene gline, betonski crepovi, talasaste krovne ploče od vlaknastog cementa, sistem “integrisanog krova”, različite vrste termoizolacionih panela za krovove.

Konstruktivne ploče

Konstruktivne ploče od vlaknastog cementa imaju i primenu ploča u enterijeru ili eksterijeru. Proizvode se na bazi vlaknastog ili drvocementa. Ove ploče se mogu koristiti za protivpožarnu zaštitu, akustičnu zaštitu zidova, podova i plafona, kao i prilikom izvođenja zidova, podova i plafona u visoko vlažnim prostorima.

Kvalitet robe i usluga

Veliki broj uspešno realizovanih projekata na našem tržištu pokazatelji su našeg profesionalnog poslovanja gde pre svega negujemo kooperativne i prijateljske odnose sa našim partnerima, a prioritet je uvek dugoročna poslovna saradnja.

Kvalitetom robe i usluga, korektnim cenama, obimom proizvodnje, preciznim rokovima, tehničkom podrškom koju nudimo i dugogodišnjim iskustvom sa gradilišta izgradili smo reputaciju jednog od lidera u proizvodnji i distribuciji, ne samo pp vrata, već i svih ostalih vrata i to na najzahtevnijim objektima. Neki od naših klijenata sa domaćeg tržišta su: Aiport City Beograd, Delta City Beograd, Univerzitetsko naselje Belville, Blok 19, Blok 41, Savograd, Hotelski kompleks Stara planina, Hotel Holiday Inn Beograd, Porsche SCG; Vlada Republike Srpske, Zdravlje Aktavis Leskovac, Pharmanova Obrenovac, Hipermarketi Merkur, Kika, Gorenje, Ford-Volvo Beograd, Beneton…

Augusta Cesarca 5, Beograd