fbpx
 • IstaknutoAkcija

Salon za negu i šišanje pasa Hogar

Frizerski salon za pse 

Frizerski salon za pse nudi usluge kao što su šišanje pasa, trimovanje pasa i uređivanje pasa svih rasa. Vašim ljubimcima radimo sve vrste frizura za pse, od higijenskih do izložbenih. Hogar je jedini salon za pse u kome se oštrodlaki psi pripremaju isključivo trimovanjem. Zato su nam poseban ponos šnauceri, fox terijeri, erdel terijeri, oštrodlaki jazavičari, velški terijeri i drugi oštrodlaki psi koji dolaze na tretman u naš salon.

Šišanje pasa

Pored oštrodlakih pasa, u našem salonu, pobrinućemo se i za pse za čije je šišanje obavezno predhodno kupanje, feniranje i iščešljavanje kao što su pudle, bisoni, bolonjezeri, maltezeri, jorkšir terijeri, shi cui i drugi slični psi. Grooming salon Hogar posebnu pažnju posvećuje kvalitetu šampona i balzama koje koristimo. Svaki pas dobija i besplatno sečenje noktiju i pregled i čišćenje ušiju.

Posebno smo ponosni tretman dlake protiv linjanja. Bilo da se radi o kratkodlakim psima, o psima sa dlakom poput labradora ili zlatnog retrivera ili o dlaci kakvu ima nemački ovčar, ovaj tretman daje podjednako dobre rezultate.

Zbog klimatskih promena, života u stanovima i drugih faktora dolazi do tzv. perioda produženog linjanja. Neki psi se linjaju gotovo preko cele godine. Iz tog razloga smo, pre desetak godina, počeli sa primenom ovog tretmana. Veliki broj vlasnika američkih stafordskih terijera, boksera, rotvajlera, dalmatinaca, bordoških doga, baseta, labradora, nemačkih, švajcarskih i belgijskih ovčara, kao i mešanaca su nam najbolji pokazatelj da smo pronašli dobar put.

Svaki frizer za pse mora da poznaje anatomiju, standard određene rase i način na koji se oni pripremaju, kako bi njihove tipične frizure i kvalitet dlake doprinosile opštem, tipičnom izgledu rase. Mi nudimo kvalitetnu i temeljnu obuku za šišanje pasa.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati. Stojimo Vam na raspolaganju za svaku vrstu informacije koja se tiče našeg salona.

Vojislava Ilića 40, 11050 Beograd

  • 8 years ranije

  Milane hvala veliko. Moja kuca se jako plašila šišanja ali ovo što ste vi uradili je čarobno, sigurno se vidimo ponovo.

  Jovana

  • 7 years ranije

  Sve preporuke! Godinu dana naši psi jedu Farm Food i super izgledaju. Ćira probirač je pravi tester za hranu… kada je on jede bez dodataka (svezeg mesa, ili bilo čega sličnog) onda je to pravi pogodak.

  Katarina Đurić Jovanović

  • 5 years ranije

  Sve pohvale za majstora svog zanata, mom ljubimcu je napravio najlepšu frizuru za predstojeću izložbu

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku