fbpx
golden-pets-pansion-za-pse

Golden Pets Hotel

Golden Pets hotel nudi smeštaj i čuvanje pasa malih rasa. Specijalno prilagođen prostor sa dvorištem, za slobodno kretanje Vašeg psa. Kompletna nega i pažnja u toku celog boravka. Obezbeđujemo 24h ljudski nadzor kao i prilagođavanje naših zaposlenih navikama Vašeg ljubimca. Prisustvo veterinara kao i prevoz psa do pansiona.

Pansion za pse malih rasa

Golden Pets Hotel je ekskluzivni pansion za pse malih rasa. Našim malim drugarima težimo da priuštimo prostor u kome će uživati i biti pod manjim stresom u toku Vašeg odsustva. Sa njima provodimo 24h sata tako da nijednog trenutka ne ostaju sami.

Posebno prilagođen prostor za pse u mirnom delu Beograda, pružiće Vašem psu ugodan boravak u Vašem odsustvu.

Nudimo čuvanje pasa i sledeće usluge tokom boravka:

 • Slobodno kretanje u kući ili ograđenom dvorištu;
 • Prilagođen prostor za pse sa krevetićima za spavanje;
 • Igraonica za pse;
 • Svakodnevno održavanje higijene;
 • Mnogo igre, strpljenja i ljubavi.

Tokom boravka u našem pansionu Vaši ljubimci ne menjaju svoje navike, već se mi prilagođavamo njima. Sve njegove potrebe možete nam izneti i predočiti kada dođete na upoznavanje i druženje. Dogovaramo se oko količine obroka u toku dana, šta voli da radi i kako provodi svoje vreme, sve to zbog njih i njihovih navika.

Prilikom boravka koji je duži od tri dana obezbeđujemo veterinarski nadzor, zdravstveno osiguranje psa tokom boravka, socijalizaciju Vašeg psa.

Pored čuvanja i brige o Vašem psu, nudimo i dodatne usluge:

 • Veterinarske preglede ili manje zahtevne terapije na Vaš zahtev tokom boravka;
 • Šišanje i kupanje psa dok je kod nas;
 • Prevoz pasa do našeg Hotela ili od nas do Vašeg doma.

Svako odvajanje vašeg ljubimca od Vas za njega je jako stresno, tako da smo obezbedili proces prilagođavanja i upoznavanja. U letnjem periodu i tokom praznika, potrebno je rezervisati apartman za Vašeg ljubimca minimum 7 dana ranije, kako biste bili sigurni da ste mu našli pravi smeštaj.

Ukoliko se odlučite za naš smeštaj za pse, prilikom prijema potrebno je dostaviti  dodatnu dokumentaciju. O potrebnoj dokumentaciji, pravilniku hotela kao i cenovniku naših usluga, možete informisati na našem sajtu. Preporuke naših zadovoljnih klijenata su naša najbolja reklama.

Za sva pitanja u vezi sa smeštajem Vašeg ljubimca stojimo Vam na raspolaganju svakog radnog dana i vikendom od 9-20 h.

Čekamo Vas da se družimo!

Vojvode Vlahovića 34b, Beograd

  • 2 godine ranije

  Imam veliko poverenje i veoma smo zadovoljni kako brinu o ljubimcima. Već duže vreme kada idemo na put, odmor, kraći ili duži ostavljamo kuče kod njih. Super mesto, odličan hotel za pse, prava reč hotel za pse..