fbpx
yell.rs

Salgor

Salgor se bavi proizvodnjom i distribucijom tenisita (šljake) za teniske terene, atletske staze i druge sportske objekte. Sirovina za proizvodnju našeg tenesita je crep. Tenisit koja se proizvodi od crepa ima veću moć propustljivosti vode i bolji kvalitet. Glavna odlika terena sa tenisitom jeste da su izuzetno udobni za igru. Spada u red sporih podloga jer zbog velikog trenja teniska loptica odskače sporije, više i predvidljivije nego na drugim terenima.

Radi lakšeg transporta, skladištenja i manipulacije tenisitom na terenima, kao i da bismo isključili svaku mogućnost rasipanja robe, tenisit pakujemo i isporučujemo u visoko kvalitetnim HDPE džakovima od 25kg neto težine. Trudimo se da kvalitetom tenisita i uslugom nastavimo saradnju sa dosadašnjim i zaslužimo poverenje novih kupaca. Da li u tome uspevamo, o tome mogu suditi jedino naši poslovni partneri.

Tenisit iz naše ponude proizvodi se u sledećim granulacijama: 0-1mm, 0-2mm, 0-3mm, 0-4mm, 0-5mm, 0-6mm, 0-8mm, 0-10mm, 0-12mm. U mogućnosti smo da ponudimo i granulacije prema Vašim potrebama i po Vašem zahtevu.

Svetosavska 21/3-5, Kikinda

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku