fbpx
yell.rs

RV trade

Firma RV Trade doo postoji na srpskom tržištu već dvadeset godina. Osnovna delatnost je prodaja auto delova (Alfa Romeo, Audi, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Opel, Volkswagen,…), odnosno veleprodaja i maloprodaja autodelova za sva evropska vozila (program za BMW i Mercedes je u pripremi). U  našoj ponudi možete naći preko 20.000 artikala za motor i trap. Poslujemo direktno sa sledećim firmama: MSI Motor Service International, Viktor Reinz, Wahler, Hans Pries, IPD, Brechman, ABS, Meinzer, Corteco, KYB, Meyle, Optibelt, Huco, Hella Pagid, Ma-Pa… te smo u mogućnosti da obezbedimo veoma povoljan nivo cena delova i učinimo robu pomenutih firmi dostupnom našim kupcima. Sa ponosom ističemo da nam je isporučivost ponuđenog asortimana preko 85% u svakom trenutku.

Cilj nam je da obezbedimo što veći asortiman kvalitetne robe i ponudimo ga našim kupcima. U našoj ponudi ćete uvek naći bar dva dobavljača za isti artikal, različitog kvaliteta a samim tim i cene.

Na usluzi vam stoji 40 zaposlenih, preko 50 telefonskih linija, besplatan telefon na koji se možete informisati i/ili poručiti robu, 9 dostavnih vozila kojima isporučujemo robu kupcima širom Srbije (veleprodajni kupci).

Porudžbine se mogu vršiti neposredno, dolaskom u našu poslovnicu u Novom Sadu (veleprodaja/maloprodaja) ili Beogradu (veleprodaja auto delova), kao i pozivom na besplatni broj 0800 111 113  ili putem interneta.

Partizanska 52, Novi Sad

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku