fbpx
PVC vrata

Rollo planet

Rehau PVC stolarija

Rehau pvc stolarija se u praktičnoj primeni pokazala kao najkvalitetnija pvc stolarija i već decenijama opstaje uprkos jakoj konkurenciji. Iza Rehau pvc stolarije stoje visoki standardi koje danas poznajemo kao nemački kvalitet izrade vrata i prozora od pvc-a. Mnogi misle da cena nije merilo kvaliteta jer su najveće kompanije sveta upravo podlegle tom iskušenju za brzom zaradom nauštrb kvaliteta. Jedna koja to sigurno nije je poznata nemačka firma Rehau, jedan od vodećih svetskih lidera na polju pvc stolarije i traje već 60 godina.

Rolo garažna vrata

Rolo garazna vrata samo su jedan u nizu proizvoda iz Rehau programa gde su spojeni visok stepen funkcionalnosti i kvaliteta. Lakoća rukovanja i bezbednosni koeficient za rolo garazna vrata takođe je na visokom nivou jer su i tu na prvom mestu ispoštovani svi standardi koji omogućavaju jednostavno rukovanje i maksimum zaštite. Slobodno možemo reći da ne postoji adekvatnije rešenje od rolo garažnih vrata kada su u pitanju magacinski i poslovni prostori. Jednostavna su za upotrebu a vrlo lako se mogu uklopiti u svaki prostor. Rolo garažna vrata nisu ograničena prostorom za otvaranje kao što je to slučaj kod dvokrilnih vrata. Svojom funkcionalnošću, rolo vrata ostvaruju značajnu uštedu u prostoru a moderan mehanizam vam omogućava pokretanje mehanizma i putem daljinskog upravljača.

Sobna unutrašnja vrata

Sobna vrata su nezaobilazan element svakog stambenog prostora. Rollo planet i tu misli na vas, obezbedivši vam široku paletu sobnih vrata vrhunskog kvaliteta čije su glavne osobine dobra zvučna i toplotna izolacija kao i dug rok trajanja. Na raspolaganju su vam sobna vrata od Tabacoo oraha, Rockwood-a, Grafita i Premium hrasta. Izrađuju se po merama, u svim dimenzijama tako da ne morate brinuti o dimenzijama u vašem stanu ili kući.

 

Naša mala porodična firma je osnovana 2008 godine. Od tada pa do danas smo se borili da kvalitetom, cenom i poštovanjem rokova  dopremo do što većeg broja  klijenata.  Uspeli smo u tome i nastavljamo napred sa još većim ambicijama. Pokrećemo i novu grupu proizvoda koje ćemo od sada ponuditi tržištu pod nazivom Rollo Planet – PVC stolarija.

PVC stolarija, rolo garažna vrata, komarnici – Rollo planet

U saradnji sa velikim brojem partnera nudimo i druge proizvode koji nisu usko povezani sa našom osnovnom delatnošću, a to je proizvodnja rolo garažnih vrata ,roletni i komarnika.

Pored izložbenog salona u Novom Sadu, pripremamo i izložbeni salon u Beogradu.

Iz svog asortimana izdvajamo:

  • Rolo vrata;
  • Komarnici;
  • Paneli;
  • Alubond;
  • Sobna vrata;
  • Podprozorske daske.

Zrenjaninski put 153J/5, 11211 Beograd