fbpx
pvc prozori

Prowindoor ŽBS

PVC stolarije, proizvodnja i montaža, od strane preduzeća Prowindoor . U svom programu ima proizvodnju i montažu aluminijumske bravarije i staklene fasade. Pored ugradnje PVC stolarije (prozora i vrata), bavimo se ugradnjom i stolarije od aluminijuma.

 Stolarija , vrata i prozori – Prowindoor ŽBS.

Pored klasičnih jednokrilnih, u asortimanu imamo i dvokrilna i višekrilna vrata izradjena od materijala sa ili bez termoprekida. Širok izbor ulaznih vrata vam daje mogućnost izbora bilo da vam trebaju klizna, segmentna – rolo i panelna vrata.

Ukoliko vam trebaju roletne koje ne rđaju i ne menjaju boju, svakako vam preporučujemo aluminijumske roletne koje pravimo sa izolacijom ili bez nje. Takođe, možete izabrati da li želite one koje se otvaraju ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna), ručno reduktorom na kurblu ili pomoću elektromotora.

PVC Stolarije

Ukoliko vam je potrebno rešenje pregrađivanje prostorija, nudimo vam fleksibilan sistem unutrašnjih pregradnih zidova. Oni su debljine od 70 mm i zaobljenih arhitektonskih linija, koji prati najmoderniji koncept čistih površina idealno je rešenje za vaše kancelarije ili šaltere.

Pored standardne PVC stolarije, bavimo se i ugradnjom segmentnih (garažnih) vrata, koje štite garažni prostor od atmosferskih uticaja.

Projektovanje fasada danas je umnogome lakša, jer je olakšano kombinovanje različitih materijala. Tako spoj između aluminijuma i stakla se može izvesti tako da se aluminijumski profili gotovo ne vide u vidu strukturalne fasade. Dok kod polustrukturalnih fasada postoje aluminijumski držači koji su vidni u fasadi u minimalnoj meri (oko 2,5 cm + fuga).

Vrela bb, Užice