fbpx
Nimax – osvetljenje nadstresnice

Nimax

Kompanija Nimax d.o.o. je dugi niz godina autorizovani uvoznik i distributer Philips Lighting proizvoda za teritoriju Srbije. Za naše klijente u svojoj ponudi imamo Kanlux i Xal sijalice i svetiljke. U okviru kompanije Nimax, veoma uspešno funkcioniše projektni sektor sa projektnim biroom. Inženjeri elektro i arhitektonske struke u našem birou su specijalizovani za projektovanje osvetljenja.

Projektovanje osvetljenja i prodaja rasvete – Nimax.

Kompanija Nimax se specijalizovala za poslove u osvetljenju i pored ugovora sa Philips-om, ima ugovore sa još nekoliko snažnih i uspešnih evropskih i svetskih proizvođača svetiljki i opreme za osvetljenje. Takođe imamo ugovor sa najvećim svetskim proizvođačem stubova Valmont.

U svom bogatom iskustvu u Nimax projektnom birou su nastale ideje i projekti za mnogobrojne objekte. Izvedeni su ili su u izvođenju, mnogi projekti u oblastima unutrašnjeg, spoljašnjeg, dekorativnog, sportskog i drugog osvetljenja svih vrsta objekata. Nimax projekti su osvetleli mnoge shopping molove, hipermarkete, poslovne centre, rezidencije, hotele, apartmanska naselja, prodajne autosalonei itd.

Naš rad obuhvata spoljašnje dekorativno osvetljenje objekata i fasada objekata, spoljašnje funkcionalno i dekoratvno osvetljenja gradova, naselja i rezidencija, osvetljenja sportskih objekata, industrijskih kompleksa i mnogih drugih.

Radili smo urbano, dekorativno osvetljenje parkova i šetališta u mnogim gradovima: Beograd, Pirot, Stara Pazova, Novi Sad. Petrovaradin, Arilje i mnogi drugi.

Poslovna ideja firme Nimax je potpun i pouzdan servis svim poslovnim partnerima – investitorima, arhitektama, projektantima, trgovačkim kućama i instalaterima. Ne zaboravljamo ni naše krajne korisnike proizvoda i usluga, koji takođe zauzimaju posebno mesto u našem poslovanju.

Tim vrhunskih profesionalaca zaposlenih u Nimax će Vam uvek biti na usluzi davanjem predloga kada su u pitanju:

  • Rasveta i izvori svetla;
  • Projektovanje osvetljenja rasvete;
  • Dizajn;
  • Tehnika i izrada projekata sa najsavremenijim rešenjima za osvetljenje objekata;
  • Izradom najoptimalnije ponude prema postojećem rešenju;
  • Kao i najbržim davanjem tehničkih informacija vezanih za osvetljenje i enterijer.

Možete pogledati brojne preporuke naših zadovoljnih klijenata ili naše projekte širom zemlje. Radnje po tržnim centrima, fabrike, gradska  šetališta i mnogi drugi objekti sijaju sa Nimax osvetljenjem.

Autoput Beograd - Novi Sad 83, Beograd