fbpx
weiss light led sijalica

Weiss light

Stare sijalice sa užarenim nitima odlaze u prošlost! Zbog svoje ekonomičnosti i energetske efikasnosti za vas smo napravili WEISS Light sijalice koja traju i daju mnogo više. Ako uzmete u obzir koliko puta zamenite običnu ili štedljivu sijalicu doćićete do zaključka da je WEISS Light sijalica pravo rešenje za uštedu novca.

Rasveta za kancelarije, fabrike i pogone – Weiss light.

Ako uzmete da sijalice WEISS Light traju između 20.000 – 35.000 sati, iako iskustvo pokazuje da njihovo trajanje moze ići i do 50.000 sati. U poređenju sa štedljivim, fluorescentnim sijalicama, to je najmanje tri puta duži rok trajanja, dok je u poređenju sa klasičnom sijalicom vek trajanja i do 25 puta duži. Takođe, vek trajanja sijalice u znatnoj meri određuje troškove investicionog održavanja osvetljenja.

Ako se uzmu u obzir podaci o ceni upotrebe običnih, štedljivih i LED sijalica, može se zaključiti da je, dugoročno gledano, moguće ostvariti velike uštede u poslovanju svake firme/domaćinstva koje se odluči na zamenu običnih ili štedljivih sijalica onima koje koriste LED tehnologiju. Kod zamene obične sijalice LED sijalicom ušteda iznosi čak do 90% samo na troškovima električne energije.

WEISS Light led rasveta

Sa proizvodnjom , novim idejama i proizvodima, postaje ozbiljan lider u regionu i Evropi. Sva proizvodnja, od repromaterijala do finalnog proizvoda, obavlja se u pogonima firme WEISS Light u Srbiji. Posedujemo mašine koje godišnje mogu da proizvedu do milion sijalica najrazličitijih vrsta i namena.

U ponudi imamo kompletan asortiman LED rasvete koji proizvodimo:

 • led sijalice;
 • led trake;
 • cevi.

I asortiman koji uvozimo:

 • panele;
 • napajanja;
 • reflektore i kontrolere.

Prednost LED sijalica je izuzetno dug vek trajanja sa utroškom do 90% manje energije u odnosu na klasične sijalice.

Za vas smo pripremili i inovaciju na tržištu- Nekradljiva sijalica

Weiss Light nekradljiva sijalica:

 • ne može se montirati niti demontirati bez upotrebe posebnog alata, koji izrađuje isključivo Weiss light;
 • pogodna je za javne objekte tipa hotela, otvorenih tržnica, ulaze zgrada, ugostiteljskih objekata (sva ona mesta na kojima su se dešavale krađe);
 • Weiss light nekradljivu sijalicu pravimo u boji svetlosti prema želji (toplo bela, neutralna i hladno bela)
  – pravi se u snazi 5W.

U našem pogonu u Ugrinovcima na 600 m2 obavlja se ceo proces nastanka sijalica – od pravljenja alata, preko skice, sklapanja, do ambalažiranja. Imamo i odeljenje za reciklažu, svesni činjenice da je došao kraj sijalicama sa užarenim nitima i da je LED tehnologija budućnost. Svako ko kupi našu LED sijalicu poželeće da odloži staru – kaže u razgovoru za eKapiju Ivan Vajs.

Beogradska 50, Beograd