fbpx

Tuf Co.

Tuf Co. je kompanija za proizvodnju i inženjering u oblasti automatskog upravljanja i elektronskih vaga. Radimo baždarenje i žigosanje vaga, merenje sile i pritiska. Integracija sistema, automatskog upravljanja. Zvanični smo distributer firme SCAIME Francuska.

Proizvodnja vaga, stone vage, vage za mesnu industriju, elektronske vage

Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja uređaja za merenje mase, elektronskih vaga, kao i uređaja za automatsko upravljanje procesom doziranja jedne ili više komponenti prema zadatim recepturama.

Proizvodni program kompanije Tuf Co. čine:

 • Merni instrumenti DIVA-11/TUF. Co –  Elektronski mikroprocesorski instrument za merenje mase, sile, pritiska i dr.;
 • Kolske vage KOLA/TUF.Co – 4 do 8 komada kapaciteta 10t do 30t, svaki hermetički zaštićen (IP68) od prodora vode i drugih nečistoća;
 • Platformske vage ili magacinske vage PELA/TUF.Co – Platformska vaga samo sa jednim centralnim pretvaračem sile;
 • Paletne vage PALETA/TUF.Co – Elektronska vaga tipa palete namenjena merenju mase pri manipulaciji sa viljuškarima;
 • Niskoprofilne vage NELA/TUF.Co – Platformska vaga sa četiri merna pretvarača sile;
 • Stone vage DIVA-2000/TUF.Co – Vaga za brojanje komada, vaga za bebe, automatsko doziranje;
 • Klanične vage KLAVA/TUF.Co – Elektronska viseća klanična vaga namenjena merenju mesa, potpuno elektronska vaga
  bez pokretnih delova;
 • Zidne vage STELA/TUF.Co – Zidna vaga namenjena merenju mase u prodavnicama, mesarama;
 • Automatske vage za pakovanje DIVA-11/Aut/TUF.Co – Merenje i automatsko upravljanje procesom doziranja, mrežno povezivanje, serijski interfejs RS485, potpuno digitalna kalibracija i postavljanje parametara;
 • RF indikatori nivoa KRIN-2s/TUF.Co;
 • Indikatori SCAIME;
 • Merne ćelije SCAIME –  Scaime je jedna od vodećih proizvođača mernih ćelija za vage kao i ostale elektronske opreme.

Našu raznovrsnu ponudu čine i: elektronske vage, kamionske vage, magacinske vage, tračne vage, protočne vage, vage za mesnu industriju, višekomponentne dozirne vage, stone vage do 30 kg, zidne elektronske vage do 300 kg, vage za specijalne namene, uređaji za merenje nivoa, integracija sistema, merni pretvarači sile i elektronski uređaji, indikatori nivoa praškastih i zrnastih materijala. Komandni pultovi i elektro ormani, tehnika.

Laboratorija za pregled merila mase

Kompanija poseduje sopstveni poslovni i magacinski prostor u Zemunu, gde se nalazi i njena ovlašćena laboratorija za pregled merila mase registrovana kod Zavoda za mere i dragocene materijale SCG.

Tuf Co. vrši usluge servisiranja svih tipova vage iz njihovog proizvodnog asortimana. Raspolažu širokim asortimanom rezervnih delova i opreme za baždarenje vaga, a akreditacija firme za vršenje usluga overavanja i etaloniranja vaga je u toku.

Za većinu svojih proizvoda, kao i za proizvode svog principala SCAIME, kompanija poseduje odgovarajuća tipska odobrenja i sertifikate Zavoda za mere i dragocene metale SCG.

Pogledajte preporuke koje su ostavili korisnici naših usluga.

Cara Dušana 102, Beograd