fbpx
prsten od belog zlata

Zlatara Alisa AN

Nuhi Husnijar je 1972 godine osnovao časovničarsko-zlatarsku radnju. Danas ovaj porodični posao obavljamo revnosno, predano i profesionalno. Delatnost radnje smo proširili 2001 godine. Delatnosti radnje su servis, izrada i prodaja nakita, popravka i prodaja svih vrsta satova, odnosno časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih, stonih i kaminskih.

Prodaja nakita i satova – Zlatara Alisa AN.

Povoljne cene ženskih elegantnih satova možete kupiti kod nas. Kod nas možete uraditi zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla na časovnicima.
Bavimo se i otkupom zlata kao i zamenu staro za novo. Pored kupovine kod nas možete uraditi i poliranje da Vašem nakitu kako bi mu vratili stari sjaj. Potreban Vam je poseban poklon ili nešto za sebe, kod nas možete pogledati veliki izbor privezaka.

U Našoj stalnoj ponudi je i veliki izbor burmi. U ponudi imamo burme od belog i žutog zlata takođe i burme od srebra. Nudimo Vam i veliki izbor dečijeg nakita na jednom mestu. Prve minđuše za devojčice možete kupiti kod nas. Veliki izbor vereničkog prstenja sa kamenjem. Obradujte Vašu lepšu polovinu, budite jedinstveni.

U asortimanu za dame možete pronaći i minđuše sa cirkonima koje će upotpuniti svaku Vašu priliku, kao i ogrlice i narukvice od belog i žutog zlata po pristupačnim cenama.

Ruzveltova 37, 11120 Beograd

  • 7 godina ranije

  SAMO DA POHVALIMO NAŠE KOMŠIJE. Najbolji ste !

  Selena i Momir

  • 7 godina ranije

  Brzo je uradjena popravka hvala majstori

  Zoran