fbpx
auto centar mica

Auto centar Mića

Auto centar Mića je firma koja ima višedecenijsko iskustvo kada je u pitanju servis i prodaja automobila. Neke od naših usluga obuhvataju kompletno održavanje i servis vozila francuskih marki, kao i prodaju novih i polovnih automobila francuskih proizvođača Peugeot, Citroen i Renault.

Servis i prodaja automobila i delova za automobile

Naša firma posluje od 1984. godine u Jagodini i za to vreme specijalizovali smo za različite usluge, kao što su:

Kada je u pitanju prodaja automobila, naša kuća se bavi prodajom novih Peugeot automobila preko generalnih uvoznika ove marke u Srbiji. Takođe, tu je i prodaja polovnih automobila marki Peugeot, Citroen i Renault. To su vozila koja nisu starija od 5 godina za koje obavljamo i potreban pregled i servis. Naš salon automobila, odnosno izložbeni salon je mesto gde se mogu videti sledeći automobili: Peugeot, Citroen, Renault i Dacia vozila, a tu su i Peugeot skuteri.

Osim poslova prodaje, tu je i servis vozila, kao i potrebno održavanje. Mi smo ovlašćeni servis Peugeot automobila. Takođe, radimo i servis Renault vozila, servis Dacia vozila i servis Citroen vozila. Kod nas možete dobiti uslugu održavanja vozila i van garantnog roka. Naš servis obavlja različite automehaničarske, autoelektričarske i autolimarske usluge. Takođe, posedujemo savremenu opremu za farbanje vozila.

U sklopu Auto centra Mića posluje i prodavnica auto delova, tako da nas možete izabrati različite auto delove, kao što su:

 • Delovi motora;
 • Delovi trapa;
 • Kočioni program za Peugeot, Renault, Citroen;
 • Filteri;
 • Svetlosna grupa;
 • Creva vode;
 • Delovi za Peugeot, delovi za Renault i delovi za Citroen automobile. Imamo i delove za Fiat Ducato.

Posetite nas i uverite se u kvalitet i brzinu naših usluga! Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije koje su u vezi sa cenom servisa vozila, cene Peugeot automobila ili pojedinačnih auto delova, možete nas kontaktirati. Pogledajte kakve su preporuke za našu firmu ostavili klijenti.

Slovenski put bb, Jagodina

  • 9 godina ranije

  Kupio sam polovan auto kod njih. Prvi put sam kupio auto a da sam od prvog kontakta bio siguran da je moja kupovna potpuno sigurna. Ovo je kao da sam kupio nov auto. Apsolutno sve pohvale.

  Miodrag Cvejin

  • 9 godina ranije

  Ovako nesto se rijetko vidja, svaka vam cast. Mnogi bi se mogli ugledati na vas, ne samo u Srbiji nego i na zapadu.

  Dragana Kovacevic

  • 9 godina ranije

  Svaka cast, profesionalci ljubaznost, usluga na nivou, cene korektne, sve pohvale.

  Elizabeta Misovic

  • 8 godina ranije

  Apsolutno sve pohvale! Vise od godinu dana je proslo od kupovine citroena c3 picasso i posle predjenih 45000 km i tri servisa uradjenih kod njih, mogu samo da ih preporucim kao, za mene najboljeg auto dilera u Srbiji! Sledeci auto ce svakako biti kupljen kod njih. Iz Zrenjanina sam!

  Miodrag Cvejin

  • 8 godina ranije

  Auto centar Mica je definitivno opravdao moje poverenje. Usluga im je na najvisem nivou a o kvalitetu necu ni da pricam. Zaista je najbolji servis automobila za Citroen u Srbiji.
  Sve pohvale i preporuke za ovaj servis automobila.

  Nikola Jovic

  • 7 godina ranije

  Drugi put kupujem u auto centru „MICA“ putnicki auto. Saradnja je na vrhunskom nivou. Za svaku preporuku.

  Albert Andiev