fbpx
Auto dijagnostika i mehaničarski radovi

Auto servis Pele

Auto servis Pele, već duži niz godina pruža kvalitetne i kompletne usluge održavanja vašeg vozila, kao i mogućnosti pružanja usluge šlep službe. Auto servis Pele je specijalizovan za sledeće tipove automobila: Citroen, Peugeot i Renault.

Auto servis Citroen i Peugeot vozila, šlep služba – Auto servis Pele.

U auto servisu Pele u ponudi su i auto delovi, novi delovi i polovni delovi za Citroen i Peugeot. Pored toga, autoservis Pele vrši i otkup automobila, odnosno otkup polovnih automobila, otkup havarisanih automobila, a jedna od delatnosti je i prodaja polovnih automobila uz garanciju.

U auto servisu Pele, možete izvršiti mehaničke, dijagnostičke ili limarske usluge. Servis pruža i uslugu specijalnih poslova, kao što je generalna popravka motora, remont automatskih menjača. Dugogodišnje iskustvo u Citroenu (od 1989. godine), omogućilo je da usluga bude visokog kvaliteta!

Usluge auto mehaničara za Peugeot i Citroen vozila. Kontrola rada automobila za različite serije francuskih vozila. Obavljamo dijagnostiku vozila i pronalazimo uzrok kvara. Različite auto mehaničarske usluge, kao što su:

  • Zamena ulja i filtera;
  • Popravka kočnica;
  • Čišćenje dizni, klapne, AGR ventila;
  • Zamena seta kvačila;
  • Remont volana;
  • Zamena pločica i diskova;

Posedujemo sve potrebne aparate za auto dijagnostika. Obavljamo mali servis i veliki servis. Neispravne delove menjamo za nove originalne delove, a tu si i polovni rezervni delovi.

Svako se pre ili kasnije suoči sa manjim ili većim oštećenjima na limarskom delu automobila, stoga su potrebne limarske usluge koje možete dobiti u našem servisu. U pitanju je popravka štete koja je prouzrokovana vremenskim uslovima, ljudskim faktorom, itd.

  • Saniranje havarisanih delova;
  • Uklanjanje korozije;
  • Farbanje automobila.

Osim zbog estetskih razloga i dugovečnosti vozila, automobil limarski mora da bude u dobrom stanju i zbog novih pravila prilikom tehničkog pregleda, gde neće biti tolerisana ni manja oštećenja. Oštećenja na vozilu marki Citroen, Peugeot i Renault obavljamo brzo i kvalitetno.

Servis Peugeot, Citroen i Renault vozila, auto mehanika i limarski radovi.

 

Vojvode Vićentija 22, Beograd