fbpx
Pogrebno preduzeće Pan Man

Pogrebno preduzeće Pan – Man

Pogrebno preduzeće Pan – Man je tu za Vas u najtežim trenucima da vam se olakša celokupna organizacija sahrane, prikupi potrebna dokumentacija za pokojnika i obezbedi sva neophodna oprema za sahrane – pogrebna oprema.

Naše usluge su vam dostupne 24h.

Pogrebna oprema i organizacija sahrana

Pogrebno preduzeće poseduje celokupnu pogrebnu opremu od kovčega, krstova i ostalu prateću opremu.

Ukoliko je potrebna i ekshumacija i posle mnogo godina od kada je osoba umrla, možete se obratiti nama.

Za vas radimo i prevoz pokojnika, kako u zemlji, tako i u zemljama regiona: Bosna, Hrvatska i Crna Gora. Prevoz pokojnika vršimo i na teritoriji Evrope.

Dokumentacija

Svu potrebnu dokumentaciju koju je potrebno srediti posle smrti prepustite nama. Potrebna dokumentacija se odnosi na izveštaje lekara specijaliste, izvod iz knjige umrlih i dokumentacija za izlaz i ulaz iz zemlje ako je preminula osoba u inostranstvu. Ukoliko se smrtni slučaj dogodi u domu preminulog, obezbeđujemo dolazak lekara specijaliste sudske medicine.

Ekshumacija

Ukoliko vam je potrebna ekshumacija posle dužeg perioda, radi promene grobnog mesta ili nekih drugih razloga, pogrebno preduzeće Pan – Man vrši ekshumiranje posmrtnih ostataka.

Kao posebnu uslugu, radimo i sahrane kućnih ljubimaca.

Vama i Vašoj porodici smo dostupni 24h, kako bismo odgovorno i sa razumevanjem obavili organizaciju sahrana kao i prikupljanje potrebne dokumentacije za pokojnika.

Sve vreme poslovanja ovog preduzeća proteklo je u znaku poverenja, sigurnosti, ozbiljnosti i odgovornosti. Godine iskustva i ozbiljnog rada su pokazale da Pogrebno preduzeće Pan – Man ne predstavlja samo dobrog poslovnog partnera, već i pouzdanog prijatelja, na koga se možete osloniti u najtežim životnim trenucima. U trenucima koji Vam teško padaju vrlo je važno da imate nekog pouzdanog na koga možete da računate.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona, u bilo koje doba dana i noći, sedam dana u nedelji. Mi ćemo izaći u susret svakom Vašem zahtevu. Pogledajte preporuke korisnika naših usluga.

Palilula, Borča

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku