fbpx
yell.rs

Peštan

Privatna kompanija Peštan iz Aranđelovca, je tokom 20 godina dinamičnog razvoja i napornog rada na stalnom usavršavanju kvaliteta proizvoda i širenja prizvodnog programa postala apsolutni lider jugoistočne Evrope u oblasti prerade plastičnih masa. Dostignut je tehnološki nivo i bogatstvo asortimana proizvoda kojim nastupa na svetskom tržistu i izvozi svoje proizvode u 40 zemalja. Proizvodi Peštana se nalaze u svakom domu širom Balkana, širi se prodaja ka Evropskoj uniji, ka Bliskom istoku, u Africi pa čak i u Australiji. Izvoz u sve ove zemlje moguć je samo zahvaljujući stalnim ulaganjima u kvalitet proizvoda, nove tehnologije i zapošljavanjem najeminentnijih stručnjaka.

Preduzeće raspolaže opremom za preradu polimera godišnjeg kapaciteta 50.000 tona ekstrudiranih i brizganih proizvoda. Proizvodni program sastoji se od preko 3.000 različitih proizvoda (PVC, PP, PP-R, HDPE, PE, ABS). Proizvodni program se sastoji od cevi i fitinga za kućnu i uličnu kanalizaciju, cevi za vodu, cevi za gas, cevi za zaštitu kablova, PVC profili, kante za smeće, baštenske garniture.

Proizvodnja, skladištenje i prodaja odvijaju se u 60.000 m2 zatvorenog poslovnog prostora i jos toliko otvorenog skladišnog prostora. Svake godine investira se u nove mašine, tehnologije i ljudske resurse pa je u toku protekle godine u ponudu uključena i troslojna PVC cev sa penastim jezgrom i korugovana polipropilenska cev do prečnika ID fi 800. Roba se kupcima isporučuje sopstvenim voznim parkom od preko 50 kamiona i kroz mrežu od 9 naših stovarišta u zemlji i 6 u inostranstvu.

1300 Kaplara 189, Bukovik