fbpx
Eurodom oprema za kupatilo

Eurodom

Firma Eurodom se bavi uvozom i prodajom kompletne opreme za kupatilo renomiranih proizvođača iz Italije. Više od dvadeset godina nastojimo da obezbedimo što raznovrsniju i kvalitetniju ponudu, kada je u pitanju oprema za kupatilo, kako bismo odgovorili na različite potrebe naših klijenata.

Oprema za kupatilo, tuš kabine, hidromasažne kade, pločice, sanitarije – Eurodom.

Kao što smo pomenuli, uvozimo i prodajemo opremu za kupatila renomiranih italijanskih proizvođača. Naš asortiman podrazumeva proizvode različitih svetskih brendova.

Oprema za kupatilo

Cerim, Floor Gres, Mutina, Rex, Florim, Cedit, su imena iza kojih stoje decenije iskustva i stalnih inovacija. U pitanju je proizvodnja keramičkih pločica, granitne i bazenske keramike, ventilirajućih fasada i plivajućih podova. Appiani i Sicis su proizvođači mozaik pločica, koji su razvili svoj specifičan način proizvodnje i prepoznatljiv dizajn.

Sanitarije Catalano i Flaminia kao i armature Gessi odlikuje veoma moderan dizajn, stil i funkcionalnost. Zajednička stavka za ove tri italijanske firme jeste visok kvalitet njihovih proizvoda.

Jacuzzi hidromasažne kade, tuš kabine, kombinovani sistemi i mini bazeni su proizvodi koji zauzimaju prvo mesto u svetu u ovoj oblasti. Neprevaziđen lider u ovoj oblasti još od trenutka kada su predstavili kadu sa mlaznicama postavljenim sa bočne strane.

Huppe tuš kabine karakteriše kvalitet, moderan dizajn i veliki broj različitih rešenja. Firma koja je proizvodnju tuš kabina podigla na potpuno novi nivo.

Arcom kupatilski nameštaj svojim kvalitetom i raznolikošću materijala, dizajnom i paletom boja nudi najrazličitije mogućnosti kombinovanja. Njihovi modeli su poznati po veoma modernom dizajnu i primeni inovativne tehnologije.

Effegibi finske saune i turska kupatila su još jedan element koji od Vašeg doma može načiniti Vaš mali privatni wellness centar. Lakoća montaže proizvoda, italijanski dizajn i strogo poštovanje tradicije finske saune i turskog kupatila su ključni elementi koji su uvek vodili ovu firmu.

Podovi

CP Parquet, Tarkett i Silvadec proizvode i prodaju podove za domaćinstva i komercijalnu (javnu upotrebu). CP Parquet proizvodi parkete za domaćinstva od punog drveta, vrhunskog kvaliteta sa jedinstvenim italijanskim dizajnom. Tarkett proizvodi podove za domaćinstva i sportske terene. Među podovima za domaćinstva izdvajaju se višeslojni parket, laminat i vinil podne obloge. Ponuda podnih obloga za komercijalnu (javnu) upotrebu obuhvata homogene i heterogene vinil podne obloge, prirodni linoleum, laminat i sportske podove. Silvadec je francuska firma koja proizvodi i prodaje drvo-kompozitne podove za uređenje eksterijera, bilo javnih bilo privatnih. Silvadec drvo-kompozit je kombinacija drveta i ekokompatibilnog polimera. Na ovaj način se dobija materijal kojem ne treba obično održavanje (ulje, lakovi, proizvodi za tretman), ne sivi, ne krivi se, ne stvara pukotine, ne lista se, ne puca u iveru, ne truli, boje su postojane i UV stabilne.

Eurodom se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom. Obučeno osoblje će Vam ponuditi idejna rešenja, kako da uklopite boje, koje materijale da koristite i koji dizajn da izaberete. Zahvaljujući našim salonima Vaše novo kupatilo će postati mesto opuštanja i uživanja. Pogledajte preporuke naših zadovoljnih klijenata.

Nikole Grulovića 71e, Beograd

    • 7 years ranije

    Odličan kvalitet i pristupačne cene.

    Marija BGD

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku