fbpx
Lagen-Profesionalne montažne skele

Lagen

Firma Lagen se bavi veleprodajom i maloprodajom hidro i termo izolaconih materijala, fasada, krovnih folija, podnog grejanja,  krovnih prozora, skela, merdevina i platformi. Iz našeg asortimana želimo da izdvojimo montažne skele, merdevine i industrijske platforme, imamo veliki izbor proizvoda i odličan kvalitet.

Skele, merdevine i platforme, maloprodaja i veleprodaja-Lagen.

U zavisnosti od vrste radova, obima radova i učestalosti korišćenja birate aluminijumske merdevine, aluminijumske skele ili industrijske platforme. Najbolje je uzeti u obzir sledeće karakteristike:

  • Potrebna radna visina;
  • Maksimalna visina platforme;
  • Prema gabaritima alata i materijala, dimenzije platforme;
  • Prema delatnosti i učestalosti korišćenja;

Ako obavljate neki težak rad Lagen vam preporučuje industrijske platforme i ProTube skele. Kada obavljate neki težak i kontinuirani rad jako je bitno koristiti proizvode sa ne klizajućim radnim površinama i sa sposobnošću za dodatno osiguranje konstrukcije pokretne skele. Montažne skele moraju biti postavljene u skladu sa uslovima rada na terenu, time će samo radno okruženje biti sigurnije i pogodnije za rad.

Za laganiji rad možete koristiti kućne ili profesionalne merdevine, modularne skele ili industrijske platforme. Aluminijumske, poluprofesionalne, skele su namenjene isključivo za kućnu upotrebu. Mogu se koristiti u laganim spoljašnjim i unutrašnjim radovima

Za profesionalni, kontinuirani težak rad najbolje je koristiti profesionalne merdevine, Tele Safe skele, ProTube skele, modularne skele i industrijske platforme. Profesionalne i pokretne, montažne skele trebalo bi da imaju udobnu i sigurnu radnu platformu i pouzdanu aluminijumsku konstrukciju. Svi proizvodi koji se koriste za profesionalne ali i za kućne radove moraju ispunjavati visoke standarde sigurnosti.

Montažne skele

Dvodelne skele Tele Safe su napravljene od jake aluminijumske konstrukcije i postavljene na ojačanu, čeličnu, pokretnu osnovu. Tele Safe skele su stabilne i bezbedne u radu. Jednostavno i brzo se montiraju i demontiraju. Radna visina platforme dvodelne skele je lako podesiva, sa gazištem od 20cm. Mogu se koristiti na širokom spektru poslova, kako na unutrašnjim tako i na spoljašnjim radovima.

Jednodelne skele imaju izdržljivu aluminijumsku konstrukciju. Zahvaljujući laganim delovima lake su za sklapanje, rasklapanje i transport. Radi što veće bezbednosti skele su opremljene točkovima sa kočnicama. Maksimalna visina platforme se kreće do 3,5 m, dok maksimalna radna visina iznosi 5,3 m.

Modularne skele  su napravljene od jake aluminijumske konstrukcije i postavljene na ojačanu, čeličnu, pokretnu osnovu. Ovaj tip skele ima modularni pristup konstrukciji, gde se identični moduli montiraju jedan na drugi. Moduli unutar skele su povezani aluminijumskim konektorima i dodatno osigurani čeličnim dijagonalama. Lako se montiraju i demontiraju, a kada su rastavljene zauzimaju minimalan prostor tokom skladištenja. Modularne skele se najčešće koriste u sferi limarskih, gipsarskih i montažnih radova.

Profesionalne skele Pro Tube L su sastavljene od aluminijumskih modula. Jednostavno i brzo se montiraju i postavljaju na željenu visinu. Radna platforma ima vrata za lagan ulaz i izlaz, i lako se premešta na potrebnu radnu visinu. Svaka platforma ima zaštitu od padanja alata i materijala sa platforme. Ovakav profesionalni sistem skela je veoma bezbedan za rad, poseduje četiri bočna stabilizatora koji garantuju stabilnost pri radu. Skele su namenjene za rad na visinama do 14 m i mogu se dodatno poručiti unutrašnje stepenice.

Sklopive skele KARELIA imaju aluminijumsku konstrukciju i sistem jednopoteznog sklapanja. Zahvaljujući ovom sistemu brzo i jednostavno se montiraju, sklapaju i rasklapaju. Konstrukcija je veoma lagana, lako se premešta i ne zauzima mnogo prostora tokom skladištenje. Moduli su preuzeti iz linije profesionalnih Protube System skela, dok je visina platforme podesiva. Lagen u ponudi ima Karelia modele u tri različite veličine.

Merdevine

Multifunkcionalne skela merdevine je proizvod gde u jednom pakovanju dobijate skelu i merdevine A tipa. Imaju laganu konstrukciju, praktične su i lako se postavljaju. Radi lakšeg pomeranja točkovi imaju stabilizatore i obavezne kočnice, radi sigurnosti. Maksimalna radna visina skele iznosi 4,59 m, a merdevina 4,41 m.

Aluminijumske merdevine na izvlačenje sa užetom je model na kojem se visina veoma lako podešava. Podešavanje visine se vrši uz pomoć kanapa i sistema za blokiranje visine. Na kraju merdevina se nalaze točkovi za naslanjanje na zid.

Profesionalne merdevine Hazar su namenjene za profesionalnu upotrebu. Napravljene su od aluminijuma, lagane su i imaju bočne ručke za nošenje. Imaju veliku površinu gazišta i multifunkcionalnu platformu, gde se može odlagati alat ili ostali predmeti po potrebi.

Trodelne kombinovane aluminijumske meredevine stoje samostalno u ravnoteži i ne naslanjaju se na zid, zahvaljujući trećem delu. Jednostavno se transformišu iz horizontalne postavke u kliznu postavku, postavljanjem klipova u predviđene zazore čime je zagarantovana bezbednost konstrukcije.

Višenamenske aluminijumske merdevine na rasklapanje se zahvaljujući funkcionalnosti šarki mogu koristiti u različitim pozicijama. Mogu se koristiti za unutrašnje i spoljšnje radove, i na različitim nivoima, kao što su stepenice. Imaju malu težinu, lake su za nošenje, sklapanje i rasklapanje.

Industrijske platforme

Lagen u ponudi ima jednostrane i dvostrane industrijske platforme. Napravljene su od aluminijuma, lagane su i lako se sklapaju i rasklapaju. Ram platforme se nalazi na točkovima koji se prilikom opterećenja platforme automatski zaključavaju. Nosivost platforme je do 150kg.

Montažne skele, merdevine i platforme su samo deo asortimana. Firma Lagen takođe vrši veleprodaju i maloprodaju građevinskog materijala. U ponudi imamo krovne prozore poljskog brenda Fakro. Dostupni su u raznim dimenzijama i mogu biti od drveta ili PVC-a. Kao prateću opremu možemo vam ponuditi spoljne tende, unutrašnje roletne i teleskopske šipke. Naš asortiman se još sastoji od velikog izbora proizvoda za hidroizolaciju, krovnih folija i opreme za podno grejanje.

Brojne preporuke zadovoljnih klijenata, konstantan kvalitet proizvoda i velika profesionalnost nas izdvajaju od ostalih firmi na tržištu. Možete nas kontaktirati ako su vam potrebne dodatne informacije i uveriti se da smo mi vaš savršen  poslovni partner.

 

 

Orsona Velsa 3, Beograd