fbpx
yell.rs

Memoris Sport

Preduzeće Monopol d.o.o. iz Niša je uvoznik i proizvođač srpskog brenda Memoris, a zaštitu brenda kao intelektualnu svojinu možete videti na sajtu www.memoris.rs

Preduzeće je nekada zastupalo španski brend Kelme. Trenutno je rasprodaja zaliha po diskontnim cenama a ponudu možete videti na sajtu www.kelme.rs

Memoris brend: I Kvalitet i Cena! Neka Vas niska cena u ponudi ne zbunjuje, kvalitet je ono čime se predstavljamo! Niska cena je samo posledica naše odluke da na tržište izbacimo ponudu koja se ne odbija i koja govori sama za sebe. Ovo je odlika svih Memoris artikala iz naše ponude. Specijalizovani smo za futsal i fudbal i imamo sve što je jednom klubu ili pojedincu neophodno – patike, dres sa kratkim i dugim rukavima, štucne, trenerice, lopte za fudbal i futsal, golmansku opremu, rančeve, torbe, markere, dukseve, jakne, šuškavce, trening trenerke, polo majice i  ¾ pantalone. Posebni uslovi za klubove!

Kvalitet: Naša pozicija novog brenda na tržištu zahteva posebno dokazivanje. Većina naših materijala izrađuje se posebno na naš zahtev što našu ponudu čini jedinstvenom. Osnov na kome se zasniva naš kvalitet je kvalitet proizvoda u upotrebi, na primeru lopti to je ponašanje lopte u igri, perfomanse, rotacija, odskok, let… na primeru patika je udobnost u igri, savitljivost, bezbednost (patika Vas štiti, umanjuje mogućnost povreda), preciznost šuta i ušteda energije. Nije nam bio cilj trajnost proizvoda, samo ekstremno dobar kvalitet i ponašanje tokom upotrebe. Međutim ispostavilo se da je trajnost dva ili tri puta veća od sličnih proizvoda na tržištu a do toga smo došli upotrebom najnovijih i najskupljih materijala na tržištu. Bili smo zatečeni i iznenađeni kada je na testiranju naših patika kod Jugoinspekta test došao do kraja mogućnosti softvera, (500.000 savijanja i 100.000 potisaka za unutrašnjost patike) bez oštećenja patika. Profesionalne patike se testiraju do 150.000 savijanja pa je zato softver predviđen da radi do 500.000 savijanja. O svemu postoji dokumentacija koju možete videti na sajtu.

Svi naši proizvodi se dugo testiraju i usavršavaju pre odobrenja da se krene sa masovnom proizvodnjom. Vrlo često se tokom testiranja dodaju razna poboljšanja čak i kada je već dobijen proizvod vrhunskog kvaliteta. Uvek može i bolje, naš je moto. Dok su zadovoljne mušterije hvalile naše lopte mi smo ih dodatno usavršavali i kao rezultat toga napravljene su lopte sa unutrašnjim zatvaranjem šavova kao potpuno nov pristup ručnoj izradi lopti za fudbal i futsal. Lopte su dugotrajnije a pri tome su još i sve karaktaristike lopte (rotacija, let, odskok, preciznost…) podignute na nivo koji ne postoji na tržištu. 

Naša reklama su zadovoljni kupci koji o kvalitetu i ceni pričaju svojim prijateljima i našim budućim kupcima.

Koče Kapetana 86, Niš

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku