fbpx

MB team

Osnovna delatnost preduzeća MB Team je trgovina na veliko i malo, u ponudi su aparati za grejanje, oprema za vodovod, klimatizaciju, ventilaciju, itd. Sve što vam je potrebno za stambeni ili poslovni prostor, za grejne, vodovodne, ventilacione i druge instalacije možete pronaći kod nas.

Aparati za grejanje, vodovod, klimatizaciju i ventilaciju

Preduzeće MB team d.o.o osnovano je 2004. godine u Beogradu kao preduzeće u privatnoj svojini. Bavimo se prodajom, projektovanjem, razvojem i implementacijom kompletnih sistema iz oblasti termotehnike i pružanju usluge privatnom i javnom sektoru. Usluge, koje pružamo svojim klijentima, nastojimo da budu kvalitetne, kroz transparentnu komunikaciju, uz pomoć obrazovanih i stručnih kadrova za prevazilaženje svih poslovnih izazova, bez obzira na tehnološku platformu

Kod nas se mogu naći različiti proizvodi, kao što su:

  • Aparati za grejanje;
  • Oprema za vodovod i vodovodni materijal;
  • Oprema za klimatizaciju i ventilaciju;
  • Oprema za solarne sisteme;
  • Obnovljivi sistemi energije – radijatori;
  • Geometralne sonde i toplotne pumpe;
  • Sistemi za grejanje i hlađenje.

Aparati za grejanje

Sva neophodna oprema za podno i zidno grejanje. Kotlovi za grejanje, gorionici na pelet, kotlovi na čvrsto gorivo, kotlovi na biomasu, kotlovi na pelet, kotlovi na struju, kotlovi na gas, električni kotlovi, kotlovi na naftu, sva potrebna oprema za kotlarnice i podstanice, toplotne pumpe, radijatori, kolektori, vertikalni radijator, bakarne cevi, ventili, cirkulacione pumpe.

Oprema za vodovod, vodovodni materijal

Celokupna ponuda vodovodnog materijala za rad: cevi, priključci, fitinzi, i tome slično. Oprema ugradne tehnike za kupatila koja štedi vaš prostor i ulepšava kupatilo. Saradnja sa kompanijom Viega koja nudi odvode, prelive i sifone, kade i tuš kade.

Oprema za klimatizaciju i ventilaciju

Klima uređaji, Fan coil, ugradnja klima uređaja i klimatizacije, filteri za prečišćavanje vazduha, ventilacija.

Solarni sistemi

Solarni paneli, oprema za solarne sisteme, solarni bojleri i baferi.

Radijatori

Dekorativni radijatori, panelni radijatori, kupatilski radijatori, aluminijumski radijatori.

Pored prodaje bavimo se izvođenjem i projektovanjem za već pomenute oblasti. Mi smo Vaš siguran i pouzdan partner koji Vam nudi pravo i ekonomično rešenje za stambeni ili poslovni prostor. Širok asortiman, cene za svačiji džep, renomirani proizvođači, projektovanje i izvođenje, obezbeđen servis, atestna dokumentacija, isporuka na kućnu adresu, profesionalnost i ljubaznost su razlozi zbog kojih treba da odaberete baš MB team.

Pozovite nas i daćemo Vam sve informacije koje su Vam potrebne o proizvodima i cenama. Pogledajte kakve su preporuke ostavili klijenti koji su sarađivali sa našom firmom.

Prvomajska 36b, M.M.Lug

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku