fbpx
Servis kućnih aparata

Mv electro team

Tim sastavljen od majstora profesionalaca: električara, vodoinstalatera, kao i licenciranog elektro inženjera uspešno posluje u svojoj branši. Naše dugogodišnje iskustvo dopunili smo najsavremenijim mašinama i alatima koji nam povećavaju efikasnost. Kvar na električnim uređajima i instalacijama, vodovodnim instalacijama ili odvodnim kanalizacionim sistemima – MV ELECTRO TEAM vam može biti na usluzi u najkraćem mogućem roku!

Elektro usluge, vodoinstalaterske usluge – MV Electro team.

Pored osnovnih elektro usluga radimo i postavljanje nove instalacije sa ugradnjom pratećih elementa, kao i popravku stare instalacije. Elektro tim za vas radi zamenu i ugradnju automatskih osigurača.

Mv elektro tim nudi sledeće usluge:

 • Ugradnja elektro razvodnih ormara;
 • Ugradnja interfona;
 • Popravka i ugradnja rasvete;
 • Montaža prekidača i utikača;
 • Popravka i servis TA peći, šporeta, bojlera i ostalih kućnih aparata.

Za sve naše usluge i radove izdajemo račun i dajemo garanciju. Sa nama možete sklopiti godišnje ili mesečno elektro održavanje za poslovne objekte, stambene jedinice ili firme.

Mašinsko odgušenje kanalizacije vršimo profesionalnom Rothenberger opremom. Kakav god problem da vam se dogodi, mi vršimo sve vrste hitnih intervencija, a naš tim vam je na usluzi od 00h do 24h, sedam dana u nedelji.

Vodoinstalaterske usluge koje nudimo su:

–  Zamena i popravka instalacija;

–  Ugradnja priključaka i odvoda;

–  Zamena svih vrsta ventila, slavina i baterija;

–  Ugradnja nepovratnih klapni;

–  Demontaža, montaža i popravka svih vrsta bojlera;

–  Zamena i montaža wc šolja, lavaboa, vodokotlića i tuš kabina.

Cene servisa kod nas zavise od nekoliko faktora, kao što su: vrste uređaja koji je za popravku, potrošeni materijal tokom radova, vreme provedeno u popravljanju, i tako dalje.

Pozovite nas u bilo koje doba i dobićete tačnu informaciju kada smo slobodni da dođemo kod vas da otklonimo kvar, kao i koliko će vas koštati intervencija.

Bilo da imate problema sa elektrikom ili vodoinstalacijama, naš profesionalni tim će se potruditi da ga reši u što kraćem mogućem roku i po najpovoljnijoj ceni po vas.

Zemunska 173i, Beograd

  • 7 godina ranije

  Sve pohvale za najboljeg elektro majstora MV team-a. Rad besprekoran, kvalitet, brzina, efikasnost, fleksibilnost, cene povoljne. Zaista sam prezadovoljan, fenomenalna saradnja, iskrene preporuke svima! Najbolji!

  Ivan Petrovic