fbpx
yell.rs

Marconio

Kompanija Michel doo posluje na našem tržištu već 16 godina, a postala je prepoznatljiva kao proizvođač hidromasažnih kada pod brendom Marconio Whirlpool SPA. Marconio masažne kade danas, rezultat su višegodišnjeg iskustva, predanosti i entuzijazma naših radnika, kao i vrhunskih materijala koje koristimo u izradi naših proizvoda.

Tokom godina stremeći ka savršenijim i tehnički zahtevnijim proizvodima, istovremeno zadovoljavajući potrebe naših klijenata počeli smo proizvodnju masažnih bazena.
Masažni bazeni imaju superiornije performanse u odnosu na klasične hidromasažne kade i mogu se koristiti tokom čitave godine bez obzira na vremenske uslove.

Novi segment u poslovanju Marconio Whirlpool SPA jesu tuš kabine. Marconio tuš kabine izrađuju se u standardnim dimenzijama, ali se isto tako izrađuju i tuš kabine po meri vašeg kupatila. Takozvane “frameless” tuš kabine su dizajnerski i estetski užitak za sva vaša čula, jer se u njihovoj izradi koriste samo kaljeno staklo debljine 8 mm i hromirane šarke.

Prateći svetske trendove u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja koji su postali imperativ u savremenom životu punom stresa, nedostatka vremena za opuštanje i lošeg načina života napravljen je novi segment – wellness & SPA proizvodi.
U širokoj ponudi wellness proizvoda i oprema za wellness centre nalaze se finske saune, infracrvene saune, parno kupatilo – hammam, đakuzi kade, slane sobe i pećine, tople ležaljke, tepidarijumi.
Wellness oprema se izrađuje kako za javnu upotrebu tako i za privatne mini SPA centre.

NAJBITNIJA ČINJENICA JE DA MI KAO PROIZVOĐAČI SVIH POMENUTIH GRUPA PROIZVODA MOŽEMO DA VAM OBEZBEDIMO:

1) Stručni savet kada su izbor opreme i neophodni tehnički uslovi u pitanju
2) Izgradnja bazena, montaža bazena i prodaja bazena
3) Servisiranje tokom i po isteku garancije
4) Svi rezervni delovi u svakom trenutku na lageru

Uvek ćemo raditi profesionalno i posvećeno, uz isti entuzi¬jazam koji nas podstiče da stalno napredujemo, jer nam uspeh zavisi od toga koliko ste vi zadovoljni našim proizvodima.

Ugrinovačka 155, Beograd