fbpx
yell.rs

M strong car

M strong car d.o.o. u svojoj floti poseduje sigurna i pouzdana vozila. MSC tim rent-a-car je specijalizovan za rentiranje automobila i različite vrste rent-a-car usluga:

  1. Kratkoročni najam vozila u Beogradu- podrazumeva iznajamljivanje vozila u trajanju od 1 do 30 dana.
  2. Dugoročni najam vozila u Beogradu (višemesečni i višegodišnji najam) – je za klijente koji trebaju vozilo od 1 do 12 meseci. Pored mnogih pogodnosti ove usluge MSC-a, najmoprimac će dobiti ekonomičniju cenu.
  3. Najam vozila sa vozačem u Beogradu – siguran u rukama naših iskusnih vozača, najmoprimac može mirno da sedi na zadnjem sedištu i da se opusti. Vozači MSC-a su odabrani ne samo zbog svoje vozačke veštine, već i zbog ličnih kvaliteta, sigurnosti, spremnosti da pomognu i diskreciji. Iznajmljivanje vozila sa vozačem se može izvršiti u poslovne i privatne svrhe, za specijalne ture kao i za transfere do ili od aerodroma ili mesta sastanka.
  4. Usluga zamenskog vozila u Beogradu- podrazumeva najam našeg vozila, kada klijent nije u mogućnosti da koristi svoje vozilo, a ima potrebu za vozilom.
  5. Usluge vozača u Beogradu – MSC pruža uslugu vozača u slučajevima kada klijent ima potrebu da njegovim voziliom upravlja osoba specijalizovana za obavljanje takvih poslova.
  6. Zakup vozila u Beogradu – MSC na zahtev klijenta takođe obezbeđuje zakup vozila za svoje klijente koji se razlikuje od najma. Razlika je u tome, što ovaj vid naših usluga ima najekonomičniju cenu.
  7. CAR FLEET MANAGEMENT – CFM ili flotni menadžment – kompletan program upravljanja voznim parkom sa uključenim administrativnim uslugama i asistencijama u svim prilikama kao i angažovanjem sopstvene radne snage za potrebe održavanja i praćenje voznog parka.

Vršimo besplatnu dostavu vozila na teritoriji Beograda i na aerodrom Nikola Tesla.

Doživite maksimalnu fleksibilnost rent-a-car-a uz najpovoljnije rent a car cene! MSC rent a car Beograd treba da bude Vaš izbor!

MSC, takođe, nudi avio karte za ceo svet. Prodaja i rezervacija avio karata. Najjeftinije avio karte. Putujte uz najpovoljnije cene avio karata, bez skrivenih troškova.

POSETITE NAS I NA SAJTU EUROPAGES.COM

Ljutice Bogdana 1a, Beograd