fbpx
yell.rs

LM Sistem

LM Sistem – proizvodnja rolo i segmentnih garažnih vrata, izrada nadstrešnica, tendi, metalnih bašti, izrada kolskih i pešačkih kapija, aluminijumskih ograda. U našoj ponudi se nalazi i automatika za kapije, barijere, rampe, a vršimo i bravarske usluge.

Prateći svetske trendove i tehnologije, LM Sistem se razvija u pogledu obima proizvodnje, kao i po novim proizvodnim programima. Visok standard proizvodnje i ugradnje odlikuje naše poslovanje, što za sobom povlači i višegodišnju garanciju koju dajemo našim klijentima na sve naše proizvode i usluge.

LM Sistem proizvodi, isporučuje i montira automatska, segmentna, termoizolovana garažna vrata po Vašim dimenzijama.

U svom proizvodnom programu imamo veliki izbor tendi različitih po konstrukciji i nameni, materijalu, dizajnu, obliku, boji… U ponudi su tende sa rukama, kose tende, perbole. Mi proizvodimo za vas nadstrešnice po vašem proizvoljnom obliku i veličini.

Za zatvaranje velikih otvora i gde segmentna vrata nisu odgovarajuća, koriste se rolo garažna vrata. Najčešće se koriste kao garažna vrata i kao vrata za zatvaranje, odnosno zaštitu komercijalnog prostora.

Kapije od kovanog gvožđa izrađujemo prema odgovarajućim dimenzijama, dok dizajn modela kreiramo prema Vašem zahtevu. Kapije mogu biti izrađene kao klizne kapije ili kao krilne kapije. Kapije od kovanog gvožđa štitimo od korozije toplim cinkovanjem i/ili raznim premazima. Takođe postoji mogućnost izrade kapije sa motorom na daljinsko upravljanje.

Aluminijumske ograde su u potpunosti otporne na sve klimatske uslove, prilagodljive su na svim mestima i ne zahtevaju dodatno održavanje. Bilo da se radi o poslovnom ili stambenom objektu, unutra ili spolja, aluminijumske ograde imaju poseban i elegantan izgled. Odlično se uklapaju uz sve vrste podnih i zidnih enterijera.

Motori iz naše ponude su renomiranih proizvođača Life Master, Benica i Nice, koji Vam garantuju dugotrajan i pouzdan rad. Motori garažnih vrata mogu biti bočni i plafonski. Kod klasičnih, odnosno kučnih vrata, plafonski motori imaju najveću primeni, dok se kod industrijskih vrata i vrata većih dimenzija, koriste bočni motori.

Prateća oprema: daljinski upravljači, fleš lampe, foto ćelije, …

Servis i održavanje rolo i segmentnih garažnih vrata.

Put za Pavićevac 1. Deo 18a, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku