fbpx
Drvo dekor plus – pervajz-lajsna

Drvo dekor plus

Drvodekor-plus DOO počeo je sa radom pre skoro deset godina, i bavi se izradom drvenih, furniranih i medijapan lajsni u foliji svih vrsta i namena. Takođe proizvodimo pragove, gazišta, rukohvate, podprozorne daske i daske za ogradu.

Lajsne svih vrsta i namena, daske za ogradu, pragovi, rukohvati – Drvo dekor plus.

Pervajz lajsne su od čamovog drveta, čamove podloge prefurnirane hrastovim furnirom i od medijapana presvučenog folijom u nekoliko dezena. Sve su 220 cm dužine.

Ugaone lajsne su od čamovog drveta za spoljne i unutrašnje uglove. Dužine su od 200 do 300cm.

Podne lajsne su od čamovog, hrastovog drveta i od parene bukve. Izrađuju se i od medijapana presvučenog folijom, kao i od drvene podloge furnirane hrastom. U ponudi su parket, laminat i sokla lajsne u dužinama od 200 do 300cm.

Četvrtke su od čamovog drveta u više od 16 dimenzija u dužinama od 200 do 300cm. Moguća je i izrada dimenzije četvrtke po želji kupca.

Podprozorne daske i daske za ogradu su od čamovog drveta u dužinama od 200 do 400cm ili po želji kupca. Širine su 10cm, 12cm i 14cm, ali takođe se i one mogu prilagoditi potrebama kupca.

Pragovi, gazišta i rukohvati – Pragovi su od bukovog i hrastovog drveta, a gazišta isključivo od bukovog. Pragovi su 2 cm debljine u širinama od 7,5cm do 20cm, a gazišta 3 i 4cm debljine a širina je 30 cm. Rukohvati su od čamovog drveta i parene bukve u dužinama od 200 do 400cm sa kanalom po potrebi. Izrađuju se kao i svi ostali proizvodi od dobro osušenog drveta kako ne bi dolazilo do krivljenja i pucanja.

Mozete se vise informisati na nasem sajtu: drvodekorplus.co.rs

Boška Buhe 23, Arilje