fbpx
Dekorisanje plafona

BUDUĆNOST 1

Među mnogobrojnim gipsarskim radovima izdvajaju se rezidencija predsednika Srbije, Vlada Republike Srbije, Predsedništvo Republike Srbije, restoran u Skupštini Srbije, rezidencija ambasade Velike Britanije, poslovna zgrada Srbijašume, stadion Partizan, Sportski centar Partizan-Teleoptik, poslovne zgrade Velefarm u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, Hotel Zira, kabineti u Genex apartmanima i mnogi drugi privatni objekti i rezidencije.

Gipsarski radovi, spušteni plafoni, pregradni zidovi, obloge

Szgr Budućnost se dugi niz godina bavi gipsarskim radovima vezanim za enterijer:

Gipsarski radovi se izvode sistemom suve gradnje. To je u suštini velika prednost prilikom samog izvodjena radova jer sistem suve gradnje eliminiše razne teške i prljave poslove kao što su:

  • Nošenje cigala, peska i cementa na visinu;
  • Mešanje maltera;
  • Pravljanje betona;
  • Iznošenje šuta i sl.

Sistemi izrađeni ovim putem su neuporedivo lakši od standardnog malterisanja ili zidanja. Prednosti suve gradnje su brza izrada obloga, pregrada i plafona, jer su ploče velikih dimenzija i lako se postavljaju; nema procesa sušenja kao kod standardne gradnje – ploče se izbandažiraju i spremne su za gletovanje ili postavljanje tapete.

Protivpožarna zaštita

Gips se, kao materijal, pokazao kao veoma efikasan u zaštiti objekata od dejstva vatre, i kako u svojoj strukturi ima kristalno vezanu vodu, predstavlja idealno rešenje za razne sisteme protivpožarne zaštite. Montaža suvim postupkom vatrootpornih sistema se ne razlikuje u bitnoj meri od montaže klasičnih sistema i tako daje još jednu prednost.

Toplotna i zvučna izolacija

Naši gipsani radovi Vam omogućuju izuzetno povećanje toplotne izolacije objekta, poboljšanje zvučne zaštite; ne zahtevaju pripremu podloge i tako su idealno rešenje prilikom različitih sanacija i adaptacija.

Takođe, gips je ekološki materijal koji omogućava jednostavnu i brzu montažu i ne zahteva dugotrajan proces sušenja materijala, tako da je moguće brzo preći na izvođenje sledeće faze gipsarskih radova.

Mi ćemo Vaš prostor oplemeniti i učiniti lepšim i modernijim uz pomoć gipsarskih radova koje nudimo.

063 162 3141

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku