fbpx
fabrika ambalaze

Kartonval

Kartonval je najpoznatiji proizvođač valovitih kartona. Trenutno je vodeći proizvođač valovitog kartona na tržištu, jer ga svi ostali proizvode uglavnom za sopstvene potrebe, odnosno radi se proizvodnja ambalaže (kartonska ambalaža) po potrebi. Zbog toga je pravi izbor dobavljača za manje prerađivače koji nemaju svoju proizvodnju valovitog kartona.

Valoviti kartoni

Kartonval se isključivo bavi proizvodnjom rebrastih ploča za kutije. Proizvodnja valovitog kartona za proizvođače ambalaže koji nemaju sopstvenu proizvodnju kartona. Imamo mogućnost da proizvedemo četiri različita talasa kartona: E, B, B1, C u tri ili pet slojeva ploča.

U proizvodnom asortimanu se nalaze različite vrste kartona kao npr:

  • dvoslojni valoviti karton u rolni, širine po zahtevu kupca (min 300 mm, max 2460 mm) E ili B val;
  • troslojni valoviti karton u pločama, dimenzije po zahtevu kupca (min 300 x 600, max 2460 x 2900) E, B ili C val;
  • petoslojni valoviti karton u tabacima, dimenzije po zahtevu kupca (min 300 x 600, max 2460 x 2900) EB, EC, ili BC val.

Kartonska ambalaža

Kao što smo već naveli, sve se radi u dimenzijama po zahtevu kupca sa različitim vrstama ugrađenih papira: kraftlajner, testlajner, beli testlajner i kraftlajner, fluting i superior. Papir se nabavlja od renomiranih proizvođača koji garantuju stalni kvalitet. Proizvodi se plasiraju kako na domaćem tržištu, tako i u zemljama okruženja i EU.

Naši klijenti su proizvođači kutija bez vlastite proizvodnje ploča. Naših pet najvećih kupaca pokriva 80% od naše ukupne proizvodnje i svi oni kupuju isključivo ploče od Kartonval-a. Ukupno 10% proizvodnje namenjen je izvozu u okolne zemlje. Najviše izvozimo u Mađarsku, BiH i Crnu Goru.

Kompanija Kartonval ima jedan proizvodni pogon u Šapcu, a direkcija je u Beogradu. Broj zaposlenih do kraja 2016. godini bio je 181 (Šabac + Beograd). Od početka osnivanja nismo menjali delatnost, imamo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kartona i veliki broj zadovoljnih klijenata. Pogledajte njihove preporuke koje se odnose na našu zajedničku saradnju.

Pozovite nas ukoliko su vam potrebne dodatne informacije.

beograd