fbpx
yell.rs

Kameleon Mix

Kameleon Mix – materijali i oprema za reparaciju automobila

Kameleon Mix doo je započeo sa radom 2004. godine kao distributer firme Lechler Spa iz Italije.

Krajem 2005. otvoreno je i tržište Makedonije, a 2006. našu ponudu smo obogatili i drugim brendovima: Devilbiss, Binks, Ransburg pištolji i oprema za lakiranje, KOVAX abrazivi, Chemicar – prateći materijali za lakirnice i sve što može poboljšati našu saradnju sa starim i napraviti novu sa potencijalnim partnerima.

Od 2008. godine krenulo je i nezavisno tržište Crne Gore koje je ranije direktno snabdevano preko Kameleon Mix-a.

Danas, 2012. godine sa još pridodatim brendovima kao što su 3M, Finixa (Chemicar brand), Teroson, i drvni program IVE, Kameleon Mix je jedan od bitnih činilaca na srpskom tržištu.

Našu ponudu čine materijali i oprema kada je u pitanju reparacija automobila, materijali i oprema za lakirnice: industrijske boje, auto boje i auto lakovi, metalik boje, boje na organskoj bazi, prajmeri, završni premazi, razređivači, abrazivni materijali, premazi za drvo, zatim pištolji za lakiranje, mašine za brušenje, matiranje i poliranje, abrazivni materijali, sredstva za odmašćivanje, sredstva za zaštitu i maskiranje… Kada je u pitanju izrada boja pomažu nam ton karte.

Timski duh, kolegijalnost, odnosi sa partnerima kao i stalna edukacija istih, čini da Kameleon Mix raste zajedno sa svojom mrežom partnera iz dana u dan.

Naš osnovni moto je zadovoljan korisnik i stabilna prodajna mreža u čemu nam dosta pomaže matična kuća Kameleon Kft iz Mađarske kao i edukativni centri u Szolnoku (Mađarska), trening centar u Como-u (Italija) i mi smo vrlo zahvalni na tome.

Vodovodska 174v, Beograd