fbpx
bellagraf_logo

Bellagraf

Bellagraf se bavi grafičkom delatnošću, reklamiranjem i izradom reklama različitih tipova. Pored osnovne delatnosti, možemo vam pružiti i usluge elektronskog reklamiranja kroz izradu sajta i web dizajn, elektronske prezentacije i programsko kreiranje elektronskih vizit karti.

 

Reklamiranje i izrada reklama svih tipova – Bellagraf

 

Brzo i efikasno možemo Vam pružiti uslugu digitalne štampe većih formata:

  • PVC folijama, banerima, meshu, canvasu, blue-back papiru, tapetama, roll-up baneru, one-vision perforiranoj foliji;
  • Izrade drvo potpisa i otisaka namenjenih za sve proslave venčanja, krštenja, rođendana, devojačkih večeri, matura, godišnjica;
  • Izrada svetlećih reklama od aluminijumskog profila, sa displejima od plexiglasa ili leksana sa translucent folijama, toteme;
  • 3D slova od klirita, 3D slova od stirodura, reklame sa visokonaponskim neonom ili ultra bright led diodama sa elektronikom i željenim programom paljenja.

3d slova od klirita

Klirit kao materijal, još nazivamo i pleksiglas, izrađuje se u više boja i termoplastičan je. Njega koristimo u izradi 3D znakovnih karaktera, logoa i tako dalje, koji mogu biti bez osvetljenja, odnosno mogu biti u vidu slova za svetleće reklame.
Osim što se može odlično termički oblikovati, otporan je na spoljašnje uticaje, ima visoki sjaj i odlično propušta svetlost. Na svaki karakter napravljen od klirita sa zadnje strane se ugrađuje led rasveta.

3d slova od stirodura

Stirodur, od kojeg pravimo logoe, karaktere i drugo, je veštački materijal, kog odlikuje niska cena u odnosu na druge materijale, jednostavna obrada kao i mala težina.
Od stirodura se mogu napraviti: logotipi, reklamni i drugi natpisi, imena za različite vrste proslava, grbovi i tako dalje.

Pružamo usluge grafičkog dizajna i kreiramo logotipe, radimo reklame na kamionima, brendiranje vozila i autografika – pick-up, kombi, automobil. Takođe, katujemo aplikacije od PVC folije u boji ili od peskirne folije za vaš izlog – brendiranje izloga sa kompletnim idejnim rešenjem i dizajnom.

Brendiranje vozila

Brendiranje vozila, odnosno autografika, najčešće se vrši tako što se na vozilo lepe razne vrste folija na kojima je odštampan željeni dizajn u vidu logoa, reklama, grba, teksta i drugo. Autografsko grafičko rešenje može biti raznovrsno, a radi se u digitalnoj tehnici.

Takođe radimo:

Optičko opsecanje štampanih nalepnica različitih formata i oblika, kao i nalepnice za enterijer – folije za zid;

Štampa tapeta i stikera za zid, podna grafika i brendiranje poda, logotipi na majicama i radnoj garderobi;

Pravimo plastificirane table od lima, aluminijuma, staklene ili plastične table, od leksana, klirita ili foreksa, table od prohroma sa nosačima za zid, police od klirita, stalke za cenovnike.

Uslužno vršimo:

Lasersko sečenje – makete za studente;

Sečenje šablona i pojedinačnih aplikacija, na kartonu za jelkice, lepenki, na kliritu, eva peni, juviduru, tankim plastikama;

Sečenje, bušenje i graviranje na CNC mašini na alu-bondu, aluminijumu, foreksu, plexiglasu.

Zaštitno laminiranje – toplo i hladno na laminatoru sa folijama na vaše nalepnice,

Pružamo usluge sečenja PVC folije na kateru, usluge grafičkog dizajna, usluge digitalne štampe,

Lepljenja folija na staklo ili vozilo, radove na većim visinama i angažovanje alpinista za postavljanje vaših reklama sa krova na zgradu.

 

Pozovite nas i proverite cene naših usluga, odnosno proizvoda. Pogledajte preporuke korisnika za našu firmu.

Nehruova 51a/2/126, Beograd

    • 2 godine ranije

    Lepo urađeno po dogovoru. Super zadovoljan Hvala