fbpx
sancom iznutra

Sancom-Izrada pe─Źata

­čö┤ Dobrodo┼íli na profil Sancom!

Mi smo pouzdan poslovni partner koji pru┼ża sve propratne usluge za uspe┼ían biznis. Bez obzira na veli─Źinu va┼íeg preduze─ça, mi smo tu da vam olak┼íamo pokretanje i napredak.

­čĹë ┼áta nudimo? Kod nas mo┼żete dobiti sve ┼íto vam je potrebno za va┼í biznis: pripremu i dizajn pe─Źata, izradu pe─Źata za specifi─Źne delatnosti i fizi─Źka lica, ┼ítampanje, kopiranje i skeniranje, ┼ítampu i dizajn vizit karti, memoranduma, logoa i vizualni identitet kompanije, graviranje i izradu tabli i natpisa, izradu veb sajtova za poslovne potrebe i pravni konsalting.

­čĆó Gde se nalazimo? Na┼ía agencija se nalazi u Beogradu, na adresi Brankova 23 (pored APR-a). To zna─Źi da nam mo┼żete do─çi u posetu pre ili po osnivanju firme u agenciji za privredne registre.

­čĄŁ Partnerstva: Pored usluge dizajna i izrade pe─Źata, ponosni smo na partnerstvo sa renomiranom advokatskom kancelarijom. Ovo partnerstvo vam kroz pravne usluge i savete olak┼íava celokupan proces pri registraciji ili otvaranju firme. ­čĹĘÔÇŹ­čĺ╝ Stru─Źni tim: Mi smo tim stru─Źnjaka koji ima vi┼íegodi┼ínje iskustvo u dizajnu i izradi pe─Źata. Posve─çeni smo detaljima i ponosni smo na na┼íu stru─Źnost u izradi pe─Źata koji su funkcionalni i kvalitetni. Trudimo se da razumemo va┼íe specifi─Źne potrebe i kreiramo savr┼íen pe─Źat za vas.

Cene: Nudimo konkurentne cene za izradu pe─Źata, tako da dobijete najbolju vrednost za svoj novac. Tako─Ĺe, vreme izrade pe─Źata je veoma kratko, tako da mo┼żete brzo da se posvetite svom poslu.

­čĹë Kvalitet: Koristimo savremenu tehnologiju i materijale garantuju─çi kvalitet izrade i jednostavnost upotrebe. Svi na┼íi pe─Źati i prate─çi materijali su proizvodi vode─çih brendova COLOP-a, TRODAT-a i SHINY-a, ┼íto osigurava precizne otiske sa visokim nivoom detalja.

­čĄŁ Konekcije: Pored navedenih pogodnosti, tako─Ĺe mo┼żete prona─çi konekcije ka kvalitetnim knjigovo─Ĺstvenim agencijama, bankama, poreskim savetnicima i mnogim drugim relevantnim konekcijama sa kojimo smo sara─Ĺivali i za koje mo┼żemo garantovati odli─Źnu saradnju.

Brankova 23,381654007006