fbpx

NBS Metal – Inox

Obrada metala i obrada inoxa su poslovi koje smo počeli da obavljamo od 2001. godine kao porodično preduzeće. Od 2006. menjamo ime u NBS METAL – INOX sa sedištem u Čačku – Konjevići. Zahvaljujući dobrom odnosu cene i kvaliteta naših usluga i proizvoda uočljiv je sve veći broj kupaca.

Izrada konstrukcija po narudžbini – NBS Metal – Inox.

Danas sve naše proizvode možete sresti i van granica Srbije u mnogim zemljama širom EU, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini…

Osnovna delatnost naše firme je:

  • Izrada konstrukcija od inoxa, kapije od inoxa, gelenderi za balkone (gelenderi od inoxa), ograda (ograde za stepenice, ograde od inoxa);
  • Terase od inoxa, inox stepeništa, inox procesna oprema, inox tende, rukohvat za vrata od inoxa, inox nameštaj, inox galanterija, kako u privatnim tako i u javnim objektima;
  • Izrada delova od inoxa ili nekog drugog metala po narudžbini.

Posebno smo ponosni na deo pogona koji se bavi izradom nameštaja, dekorativnih radijatora, opremom za butike, a cilj koji imamo pred sobom je još veća afirmacija i širenje na tržištu.

Od 2018. godine naš pogon je postao bogatiji za dve mašine: Fiber laser za sečenje lima i Fiber laser za sečenje cevi. Najnovije u našoj ponudi je usluga laserskog sečenja cevi i lima od ugljeničnog čelika, nerđajućeg čelika, odnosno inoxa i aluminijuma. Izrađujemo dekorativne panele za ograde, balkone, stepeništa, pregradne zidove i plafone.

Od mašina takođe posedujemo i Cnc mašinu Haco, Safan mašinu i Trovaljak.

Inox, odnosno pohrom je napravljen od različitih legura čelika koje su otporne na koroziju. Zbog svoje dugovečnosti, čvrstoće i izgleda našao je svoju primenu u raznim industrijama.

Ponosni smo na naše mnogobrojne reference. Zbog njih i svih budućih klijenata trudimo se da uvek napredujemo.
Za sve što Vas zanima u vezi sa izradom, kao i cenama naših usluga i naših proizvoda, budite slobodni da nas kontaktirate.
Pogledajte preporuke korisnika za našu firmu.

Konjevići 283/2, Konjevići

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku