fbpx

Foto Luka

Bavimo se digitalnom izradom fotografija sa svih medija, visokog kvaliteta po povoljnim cenama. Izrada fotografija sa Vaših mobilnih telefona, digitalnih ili analognih aparata, kao i eksternih memorija. Vršimo usluge fotokopiranja i štampanja crno belo i u boji. Izrada vizit karti, pozivnica i kalendara.

Izrada fotografija, skeniranje, fotografisanje svečanosti – Foto Luka.

Nudimo Vam usluge skeniranja fotografija i negativa, vršimo retuširanje oštećenih fotografija. Izrađujemo fotografije velikih formata, prebacujemo video sa VHS na DVD medij. Fotografije za lična dokumenta su gotove za 5 minuta.

Takođe, nudimo Vam mogućnost izrade digitalnih fotografija online. Pošaljite slike od kuće preko obrazca na našem sajtu – besplatna dostava na kućnu adresu.

Možete nas kontaktirati za fotografisanje raznih svečanosti i događaja kao što je fotografisanje svadbi, fotografisanje krštenja, rođendana.

Nudimo štampanje na šoljama – izrađujemo šolje sa likovima, fotošolje, magične šolje. Radimo foto puzzle A4 od 120 delova i srce A5 od 75 delova. Za Vas izrađujemo majice sa vašim likom ili slikom po želji i plišane jastuke sa fotografijom dimenzija 10×15. Radimo štampu na podlozi za miša, izrađujemo foto magične kugle.

Prodajemo fotoaparate, foto albume, foto ramove, digitalne ramove. Takođe imamo u ponudi filmove, punjače i punjive baterije, memorijske kartice, mini dv.

Pre izrade fotografija, u našoj foto radnji možete pregledati sve svoje fotografije i sami odabrati one koje želite da budu izrađene.

Uz svako razvijanje filma, Foto Luka Vam nudi: film narezan na CD – u, index print, foto Luka album( za Vaše fotografije); i jedno povećanje fotografije po Vašem izboru, formata 15 x 21 na poklon.

Od posebnih pogodnosti nudimo Vam popuste na veću količinu slika.

Mlada, dinamična i profesionalna ekipa Vam nudi vrhunski kvalitet fotografija sa svih digitalnih medija i filmova. Izrada fotografija sa kojima ćete biti oduševljeni je naš glavni cilj. Dobro znamo koliko su Vam Vaše fotografije bitne i vredne i zato uvek izlazimo u susret  svim Vašim željama i zahtevima.

Paunova 30/13, Beograd

    • 6 godina ranije

    Foto Luka Foto Puzle su zaista lep poklon. Veoma ih kvalitetno izradjuju.
    Moja preporuka ako hocete nekome da poklonite originalan poklon.

    Milica Jovanovic